ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:30
ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Κλειστά σχολεία και διακοπή κυκλοφορίας σε ιρλανδικές διαβάσεις

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Αρριανών
Αρριανά
Σχολεία
χιόνι
κακοκαιρία

Στο Δήμο Αρριανών έκλεισαν σχολεία, σε ποιες διαβάσεις  αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας

Κλειστά σχολεία και διακοπή κυκλοφορίας σε ιρλανδικές διαβάσεις, καταγράφονται σήμερα στο νομό Ροδόπης, λόγω καιρικών συνθηκών. Στον Δήμο Αρριανών κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολείων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, δηλαδή της χιονόπτωσης και του παγετού, ο δήμαρχος Αχμέτ Ριτβάν αποφάσισε σήμερα 19/12/2018, να μην λειτουργήσουν τα νηπιαγωγεία Εσοχής, Κύμης, Οργάνης, τα μειονοτικά δημοτικά σχολεία Άνω Βυρσίνης, Εσοχής, Κύμης, Μυρτίσκης, Οργάνης, Κέχρου, Κερασιάς και Χλόης, και το Γυμνάσιο Οργάνης.

Επίσης σε περιοχές του νομού Ροδόπης, λόγω της βροχόπτωσης και της συσσώρευσης υδάτων, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας σε ιρλανδικές διαβάσεις. Πρόκειται για τις ιρλανδικές διαβάσεις: Aετοκορυφής – Διώνης, Ιασίου – Εβρένου, Αγίας Μαρίνας – Ιμέρου, Μεσοχωρίου, Bιολογικού και Μωσαϊκού. Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις σχετικές σημάνσεις και να μην επιχειρούν τη διέλευση των διαβάσεων, καθώς υπάρχει κίνδυνος παράσυρσής τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.