ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Ιουλίου, 2018 - 10:00
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

Καταβολή βοηθήματος σε τρίτεκνες οικογένειες της μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρίτεκνοι
Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής

Το επίδομα θα καταβληθεί χάρη στη νέα και γενναία χρηματοδότηση που δόθηκε από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
 

Από τη Δεύτερα 9 Ιουλίου ξεκινάει η καταβολή βοηθήματος σε τρίτεκνες οικογένειες της μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη. Το επίδομα θα καταβληθεί χάρη στη νέα και γενναία χρηματοδότηση που δόθηκε από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να στηριχθούν οι τρίτεκνες οικογένειες της Θράκης, μέσω του προγράμματος της Εκκλησίας.

Το επίδομα καταβάλλεται από όλες τις Μητροπόλεις της Θράκης. Στο πλαίσιο αυτό η μητρόπολη Διδυμοτείχου καλεί τους δικαιούχους να προσέλθουν στα γραφεία της μητρόπολης της Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 12.00 προκειμένου να παραλάβουν την τραπεζική επιταγή που δικαιούνται επιδεικνύοντας την τραπεζική τους ταυτότητα.

Η εκταμίευση της επιταγής πρέπει να γίνει σε μία εβδομάδα, σε διαφορετική περίπτωση ο αριθμός της επιταγής θα ακυρώνεται για το συγκεκριμένο τετράμηνο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τελευταία εβδομάδα πριν από την προσέλευση στις κάλπες και πολλοί  είναι οι υποψήφιοι οι οποίοι αισθάνονται,  ότι δεν προλαβαίνουν   να πραγματοποιήσουν προεκλογικά,  όλα όσα είχαν  σχεδιάσει μέχρι τώρα.