fbpx Κ. Μπαντίκος προς υποψηφίους πανελλαδικών: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το μέλλον θα φέρει στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 - 10:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Κ. Μπαντίκος προς υποψηφίους πανελλαδικών: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το μέλλον θα φέρει στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κωνσταντίνος Μπαντίκος

Χρονιά προκλήσεων αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε ελέω covid-19

Το μήνυμά του για το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 στη δύσκολη covid εποχή, εξέδωσε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Μπαντίκος, εκπέμποντας μήνυμα αισιοδοξίας με αποδέκτες τους υποψηφίους.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμά του:

Αγαπητοί/ές μαθητές, μαθήτριες, γονείς, συνάδελφοι,  

Χθες Δευτέρα, 13 Ιουλίου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις που διενεργήθηκαν, όσον αφορά στον χώρο ευθύνης μας, σε συνολικά 74 Εξεταστικά Κέντρα και 1 Βαθμολογικό Κέντρο. 

Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που βιώνουμε είναι ιδιόμορφες και πρωτόγνωρες, έχουμε όλοι, ως χώρα αλλά και ατομικά, ανταποκριθεί με επιτυχία στην υγειονομική κρίση που έπληξε όλον τον πλανήτη. Το ίδιο συνέβη και κατά τη διεξαγωγή των εν λόγω εξετάσεων, οι οποίες, έτσι και αλλιώς, αποτελούν μια διαδικασία πολύπλοκη και κοπιώδη. 

Για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους ευχαριστούμε:

Τον πρόεδρο και τους εκπαιδευτικούς - μέλη που στελέχωσαν το Βαθμολογικό Κέντρο. 

Τους προέδρους και τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών.

Τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν ως επιτηρητές.

Όλους τους εμπλεκομένους, τόσο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, όσο και στις οικείες Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Η υπηρεσία μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στα στελέχη και τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, αφού, παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την πανδημία, με αποτέλεσμα τις αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν την τελευταία στιγμή με τη δημιουργία παραρτημάτων των ήδη υφιστάμενων εξεταστικών κέντρων, αλλά και την κατ’ εξαίρεση λειτουργία εξεταστικών κέντρων  για τα ειδικά μαθήματα, η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία.

Τέλος, ξεχωριστή μνεία οφείλουμε σε εσάς, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους μαθητές, οι οποίοι με παραδειγματική πειθαρχία και ψυχραιμία συμμετείχατε στο όλο εγχείρημα. Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, απομένει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, για την οποία σας καλούμε να επιδείξετε την ίδια προσοχή, σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες που θα συμβάλουν σε μια επιτυχή επιλογή. Αρωγοί σας στάθηκαν, πέραν των εκπαιδευτικών, οι γονείς σας, οι δικοί σας άνθρωποι, παρέχοντας την απαραίτητη ηθική στήριξη σε μια τόσο κομβικής σημασίας καμπή  στη ζωή σας. 

Ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι το μέλλον θα φέρει στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες για την εκπλήρωση των επιδιώξεών σας. Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη, αφού από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες ο άνθρωπος κερδίζει εμπειρίες και γίνεται πιο δυνατός.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Όταν ο ανώτατος  θρησκευτικός ηγέτης, όπως ο Αρχιεπίσκοπος, ολισθαίνει σε ένα ατόπημα όπως φάνηκε εκ των υστέρων και δηλώνει ότι   «το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, αλλά πολιτικό κόμμα και είναι