ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η νέα κυβέρνηση να επιλέξει έναν εξίσου καλό διοικητή για το Νοσοκομείο Κομοτηνής, λέει ο δήμαρχος Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής
Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Φιλιππίδης

Δυσαναπλήρωτο χαρακτήρισε το κενό που αφήνει ο Γιώργος Φιλιππίδης, αποχωρώντας από τη θέση του διοικητή, ο Γιώργος Πετρίδης

Δήμητρα Συμεωνίδου

Δυσαναπλήρωτο χαρακτήρισε το κενό που αφήνει ο Γιώργος Φιλιππίδης, αποχωρώντας από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής, ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης μέσα από την συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5fm. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν διακριτικά αλλά συστηματικά για να επιτευχθεί η δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου. 

Σε οικόπεδο του Δήμου, όπως είναι γνωστό θα χτιστεί το νέο νοσοκομείο. Το οικόπεδο παρέλαβε από τον παλιό Δήμο Αιγείρου η σημερινή διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής και φρόντισε να κάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνταν προκειμένου αυτό να πληροί τις προδιαγραφές ανέγερσης ενός νέου νοσοκομείου. 

Μετά τη λήξη της θητείας του κου Φιλιππίδης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ο δήμαρχος απευθύνεται προς τη νέα κυβέρνηση καλώντας την «να επιλέξει έναν εξίσου καλό διοικητή για το Νοσοκομείο Κομοτηνής».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ηλεκτρονικό βαθμολόγιο για τους υπουργούς του, το «Μαζί»,   θα εφαρμόσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Για να  ελέγχει  την πρόοδο έργων και δράσεων,  που έχουν επωμιστεί να τρέξουν.