ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

Η ΧΕΝ Κομοτηνής κοντά στις μητέρες νηπίων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΕΝ Κομοτηνής
Δράση
14ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής

Εμψύχωση και ενδυνάμωση των μητέρων, στοματική υγιεινή και πρόληψη των νηπίων, προσφορά εκπαιδευτικού υλικού και πρώτες βοήθειες για βρέφη και παιδιά

Η ΧΕΝ είναι μια παγκόσμια γυναικεία εθελοντική οργάνωση που έχει ως στόχο την ανάπτυξη, την στήριξη και ενίσχυση της γυναίκας και της νεότητας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΧΕΝ Κομοτηνής πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων για τις μητέρες των νηπίων στο 14ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής. α) Εμψύχωση και ενδυνάμωση των μητέρων. β) Στοματική Υγιεινή και Πρόληψη των νηπίων. γ) Προσφορά εκπαιδευτικού υλικού. δ) Πρώτες βοήθειες για βρέφη και παιδιά. Για την δράση συνεργάστηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τις οδοντιάτρους του Νοσοκομείου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, την Εκπαιδεύτρια του Τομέα Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής και την νηπιαγωγό.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ήδη στους δήμους της Ροδόπης και στην περιφέρεια ΑΜΘ, από τις πρώτες συνεδριάσεις και αποφάσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο των συνεργασιών, αυτών που βάζουν πλάτη στα δύσκολα και το ποιοι θα ασκούν αντιπολίτευση.