ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2019 - 09:25
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Χωρίς πετρέλαιο στο 1ο ΕΠΑΛ, αποχή από τους μαθητές

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Κομοτηνής
Πετρέλαιο

Αδυνατεί ο προμηθευτής να βάλει πετρέλαιο

Διονύσης Βοργιάς

Σε αποχή βρίσκονται από το πρώτο κουδούνι σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, οι οποίοι αντιδρούν στην έλλειψη πετρελαίου στο σχολείου τους. Το κτιριακό συγκρότημα στο οποίο συστεγάζονται 1ο ΕΠΑΛ, Εσπερινό ΕΠΑΛ και εργαστήρια, από την Πέμπτη έχει ξεμείνει από πετρέλαιο.

Θυμίζουμε ότι σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, αποφασίστηκε να δοθεί διορία μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, στην ανάδοχο εταιρία, ώστε να προμηθεύσει σχολικά, δημοτικά κτίρια και οχήματα με 20.000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Ο προμηθευτής φέρεται ότι δεν τήρησε την προθεσμία κι αναμένεται να τεθεί ξανά προς συζήτηση σε νέο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αύριο το μεσημέρι, αν θα κηρυχτεί έκπτωτος ή όχι.

Στο μεσοδιάστημα πάντως, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Χ", το πρόβλημα έλλειψης πετρελαίου δεν αφορά μόνο στο 1ο ΕΠΑΛ αλλά σε αρκετά σχολικά και λοιπά κτίρια του Δήμου Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ