ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2019 - 16:06
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ALMA LIBRE

Χορευτικό διήμερο αφιερωμένο στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Alma Libre
Χορός

Στις 14 και 15 Ιουνίου

Ο Alma Libre διοργανώνει χορευτικό διήμερο αφιερωμένο στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα στις 14 και 15 Ιουνίου 2019. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κέντρο εκδηλώσεων Diamond στις 21:30 θα ηχήσουν ρυθμοί Salsa, Kizomba & Bachata. Κατά την διάρκεια του Party τα μέλη του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορογραφίες τις οποίες επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι της Salsa: Bozhidar Gugushev (Teo) και Κατερίνα Εμμανουηλίδου και Kizomba-Bachata: Κατερίνα Μαλούση και Μαρίνος Καραφωτίου. Επίσης συμμετέχουν οι σύλλογοι BAILA CONMIGO, Εργαστήρι Λάτιν Φεξ και KavaLatino που με την σειρά τους θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει! Στις μουσικές επιλογές ο Dj Jimmy Latino.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στις 21:00 στην σκακιέρα, στην πλατεία Ειρήνης μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά το αργεντίνικο τάγκο και να χορέψετε στο ρυθμό του!

Στις μουσικές επιλογές θα είναι ο αγαπημένος φίλος του συλλόγου TDj Γιώργος Ρακιντζής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ