ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018 - 14:23
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Χιόνια στη Ροδόπη δείχνει η ΕΜΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έκτακτο Δελτίο Καιρού
κακοκαιρία
ΕΜΥ
Ροδόπη
Χιόνια

Θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται το επόμενο διήμερο με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες κυρίως στα ανατολικά, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδα. Το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. σήμερα, αναφέρει ότι από το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ και αργά το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ στο θρακικό και το βόρειο Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και τη νύχτα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς που βαθμιαία θα ενταθούν και τη νύχτα θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, περίπου πάνω από τα 500 μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ