ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Ροδόπης: Υποβολή αιτήσεων για άδειες

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαϊκή Αγορά
Λαϊκή

Για τις λαϊκές αγορές των Δήμων

Από την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ανακοινώνεται ότι από 24/10/2018 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες πωλητές Λαϊκών Αγορών των οποίων η άδεια έχει εκδοθεί σε οποιοδήποτε δήμο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και δραστηριοποιούνται λιγότερο από πέντε ημέρες την εβδομάδα, (σύμφωνα με την παρ. 3 του αρ. 59 του Ν. 4497/2017) για τις Λαϊκές Αγορές ευθύνης του Δήμου Αρριανών ήτοι: Αράτου, Αρριανών και Φιλύρας, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Γ/ΟΙΚ/ 2797/23.10.2018 προκήρυξη, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και στους Δήμους της ΠΕ Ροδόπης.

Θα ακολουθήσουν προκηρύξεις και για τις Λαϊκές Αγορές ευθύνης των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Υπενθυμίζεται ότι οι Παραγωγοί Λαϊκών Αγορών, μπορούν να τοποθετηθούν στις Λαϊκές Αγορές της προτίμησής τους προσωρινά, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών όπως προβλέπεται από τα αρ. 28,32,33 του Ν. 4497/2018, οποτεδήποτε μετά από αίτησή τους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα