ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένας περαστικός είδε τον οδηγό που χτύπησε σταθμευμένο και έφυγε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρακάρισμα
ζημιά
οδός Θάσου
Αυτοκίνητο

Βρέθηκε και καλείται να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε

Είδε τις ζημιές και εξανέστη. Όταν όμως είδε το σημείωμα στο παρμπρίζ του οχήματος, τότε αναθάρρησε και σκέφτηκε ότι ίσως και να βρεθεί ο υπαίτιος των ζημιών. Και όντως βρέθηκε. Το περιστατικό εκτυλίχτηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Μαρτίου στην οδό Θάσου στην Κομοτηνή. Όχημα που ήταν νόμιμα σταθμευμένο υπέστη σοβαρές ζημιές στην πλευρά που γειτνιάζει με τον δρόμο. Αυτές, όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια, προκλήθηκαν από διερχόμενο φορτηγό.

Όμως ο οδηγός αυτού αποχώρησε από το σημείο, χωρίς να αφήσει κάποια ειδοποίηση για την ζημιά που προκάλεσε στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Κάποιος περαστικός όμως τον είδε, κράτησε τα στοιχεία του φορτηγού και άφησε ένα σχετικό σημείωμα στο παρμπρίζ του οχήματος. 

Αυτό βρήκε ο ιδιοκτήτης του και μέσω της αστυνομίας κατάφερε να εντοπίζει τον επαγγελματία οδηγό που προκάλεσε της ζημιές, ζητώντας φυσικά να τον αποζημιώσει.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνήθως τα πιλοτικά προγράμματα,  με την ακριβή ερμηνεία και σημειολογία της λέξης έχουν βραχύβια εξέλιξη,  γιατί ο σκοπός που γίνονται είναι για να βγουν εύλογα συμπεράσματα και χρήσιμα και αποδοτικά πορίσμ