ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΣΗ

Έκκληση για προσωπικό στο πλέον υποστελεχωμένο διοικητικά Τμήμα του ΔΠΘ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τμήμα Παρευξεινίων

Δεν επαρκεί το προσωπικό στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών

Δήμητρα Συμεωνίδου

Έκκληση για ενίσχυση με προσωπικό στο πλέον υποστελεχωμένο, διοικητικά, Τμήμα του ΔΠΘ, έκανε η πρόεδρος του Μαρία Δημάση. Άδραξε της ευκαιρίας στην χθεσινή τελετή ορκωμοσίας στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών και παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν οι πρυτανικές Αρχές, ζήτησε από τη διοίκηση του πανεπιστημίου να δει το θέμα άμεσα.

Στην γραμματεία σήμερα του Τμήματος υπηρετούν λιγοστοί υπάλληλοι, με την κα Δημάση να λέει "θα ήθελα παρά πολύ να είναι εδώ οι πρυτανικές αρχές και η κοσμήτορας που έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Αν σας έβλεπαν θα επιτάχυναν τις διαδικασίες για να στελεχώσουν διοικητικά το Τμήμα, γιατί η γραμματεία δεν έχει προσωπικό. Χρειαζόμαστε την στήριξη της διοίκησης γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε το πλέον υποστελεχωμένο τμήμα διοικητικά του ΔΠΘ". 

Νωρίτερα απέδωσε στην έλλειψη διοικητικού προσωπικού την καθυστέρηση στη διαδικασία της απόκτησης πιστοποιητικών διδακτικής επάρκειας, για περισσότερους αποφοίτους του Τμήματος.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη