ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2019 - 10:29
ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Το Εφετείο δικαίωσε τους 55 εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΥΑ Κομοτηνής
Εφετείο
Δικαστική Απόφαση
Εργαζόμενοι

Αναδρομικά θα λάβουν πίσω τα χρήματα που τους κόπηκαν λόγω των μειώσεων που έφεραν τα μνημόνια

Δήμητρα Συμεωνίδου

Το Εφετείο δικαίωσε τους 55 εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, οι οποίοι διεκδίκησαν δικαστικά τα χρήματα που τους κόπηκαν λόγω των μειώσεων που έφεραν τα μνημόνια. Η απόφαση εκδόθηκε πριν λίγη ώρα και το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε στον "Χ" ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΔΕΥΑΚ κος Σκαρλατίδης. Να υπενθυμίσουμε πως η υπόθεση αφορά 55 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ, που ζητούν αναδρομικά τα χρήματα που τους κόπηκαν λόγω των μειώσεων που έφεραν οι πρώτοι μνημονιακοί νόμοι και ανέρχονται σε περίπου 1,3 εκ. ευρώ, με τις διεκδικήσεις να φτάνουν πλέον, μαζί με τους τόκους, στα 1,8 εκ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ είχαν κερδίσει την πρωτόδικη απόφαση, με την επιχείρηση να κάνει έφεση, η οποία συζητήθηκε στις 10 Οκτωβρίου. Όμως για μεγάλο διάστημα, παρόλο που η απόφαση ήταν άμεσα εκτελεστή, τηρούσαν στάση αναμονής μιας και η υπόθεση των ΔΕΥΑ είχε φτάσει στον Άρειο Πάγο. Η απόφαση του Εφετείου που εκδόθηκε σήμερα δικαιώνει τους εργαζόμενους και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.