ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

Δύσκολη... συνάντηση στην οδό Φιλιππουπόλεως

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οδικό Δίκτυο
Κυκλοφορία

Όταν συναντιούνται ένα αστικό λεωφορείο και ένα μικρό φορτηγό σε έναν δρόμο φρακαρισμένο καθημερινά από τα παράνομα σταθμευμένα

Μία δύσκολη... συνάντηση στην οδό Φιλιππουπόλεως. Αυτό είναι η συνάντηση ενός αστικού λεωφορείου και ενός μικρού φορτηγού σε έναν δρόμο φρακαρισμένο καθημερινά από τα παράνομα σταθμευμένα.  Ένας δρόμος - παράδειγμα της κακής νοοτροπίας των οδηγών που περιορίζουν δραματικά το πλάτος του οδοστρώματος και άρα την ομαλή κίνηση, είναι η οδός Φιλιππουπόλεως. Η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου δρόμου γίνεται από την αστική συγκοινωνία, αλλά με δυσκολίες. Με τους οδηγούς των λεωφορείων να επιχειρούν μανούβρες για να μπορέσουν να διέλθουν και να είναι τυπικοί στα δρομολόγια τους. Η κατάσταση τείνει να παγιωθεί, όπου ελλείψει αστυνόμευσης κανείς δεν αποθαρρύνεται από το να αφήσει το όχημά του παράνομα σταθμευμένο για λίγο ή πολύ. Η οδός Φιλιππουπόλεως δεν είναι η εξαίρεση, είναι ο κανόνας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προετοιμασμένοι  με φακέλους και τα σχετικά υπομνήματα ήταν όλοι,  όσοι συνάντησαν τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και ιδιαίτερα ο δήμαρχος Κομοτηνής,  αλλά και ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών.