ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Διαμαρτυρίες για ανεπαρκή καθαριότητα στον χώρο της λαϊκής αγοράς

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λαϊκή Αγορά
καθαριότητα
Διαμαρτυρία

Οι εικόνες μετά το πέρασμα των δημοτικών υπαλλήλων αποτυπώνουν τους λόγους της διαμαρτυρίας

Διαμαρτυρίες για ανεπαρκή καθαριότητα στον χώρο της λαϊκής αγοράς, εκφράζονται στον "Χ". Οι φωτογραφίες αποτυπώθηκαν από κατοίκους της περιοχής, αμέσως μετά την καθαριότητα που έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι  μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου παζαριού. Οι εικόνες αποτυπώνουν τους λόγους της διαμαρτυρίας, αφού υπάρχουν σκουπίδια εκτός κάδων, απορρίμματα πεταμένα σε κοινόχρηστους χώρους και δρόμους που δεν έχουν πλυθεί επαρκώς. 

Σίγουρα η δουλειά που επωμίζονται οι υπάλληλοι είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι δρόμοι, μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς, είναι γεμάτοι με σκουπίδια και η καθυστέρηση που επιδεικνύουν ορισμένοι πωλητές δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Όμως, το γεγονός ότι ο χώρος βρίσκεται εντός του αστικού ιστού δίπλα σε σπίτια και καταστήματα επιβάλλει την καλύτερη καθαριότητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει κυρώσεις εις βάρος όσων δραστηριοποιούνται εκεί και δεν σέβονται τους κανόνες, αλλά και  μεγαλύτερη κινητοποίηση του δημοτικού μηχανισμού καθαριότητας. 

"Χώρος λαϊκής αγοράς Κομοτηνής. Υποτίθεται ότι πέρασαν οι υπάλληλοι του δήμου και καθάρισαν. Εγώ τώρα θα πάρω το παιδί μου και θα το βγάλω βόλτα μέσα στα σκουπίδια! Μπράβο δήμαρχε από καθαριότητα λάμπει η πόλη", γράφει κάτοικος και καλεί την δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την καλύτερη καθαριότητα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα