fbpx Συνεχίζουν να δίνουν ζωή στην Γρατινή και το 2019
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΡΑΤΙΝΗΣ

Συνεχίζουν να δίνουν ζωή στην Γρατινή και το 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σύλλογος Γυναικών Γρατινής
Κοπή πίτας

"Να ζητάτε πράγματα για το χωριό σας - Είστε δημότες πρώτης κατηγορίας", είπε ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ν. Σωτηρακόπουλος

Διονύσης Βοργιάς

Για μία ακόμη χρονιά θα συνεχίσουν να δίνουν ζωή στον τόπο τους, να παλεύουν και να δημιουργούν σε αυτόν, οι γυναίκες που απαρτίζουν τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Γυναικών Γρατινής. Το απόγευμα του Σαββάτου 26/1 στην έδρα του συλλόγου στο χωριό πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας, παρόντων αρκετών φορέων και πολλών μελών του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ν. Σωτηρακόπουλος, ο πρόεδρος ΚΕΜΕΑ υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Ν. Λιβεριάδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Ταπατζάς και Ν. Χαραλαμπίδης, η πολιτευτής ΝΔ Ροδόπης Β. Ελευθεριάδου, ο πολιτευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Γ. Μανανάς.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Αρχοντούλα Καραγεωργίου ευχόμενη "να είμαστε ενωμένοι, να περνούν καλά οι καιροί", ενώ από πλευράς του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρήστος Τσεκής ευχήθηκε "η χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες", κι ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που στηρίζουν με την παρουσία και τις πράξεις τους το χωριό.

Συγχαρητήρια για την δράση του έδωσε στον σύλλογο ο Γιάννης Γκαράνης, μαζί και την υπόσχεση "ως Δήμος Κομοτηνής, Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης και ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όπως μπορούμε, σε διάφορες εκδηλώσεις".

Ανακάλεσε τα εννιά χρόνια που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον σύλλογο η πρόεδρος της ΔΚΚΕΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, για να πει σχηματικά "πέρασαν εννιά  χρόνια και δεν το κατάλαβα". Εξήγησε, ότι ο Δήμος Κομοτηνής όλα αυτά τα χρόνια ήταν "κοντά (στον σύλλογο) όσο μπορούσαμε με τις δύσκολες εποχές που περάσαμε, εύχομαι να συνεχίσουμε".

Ευλογημένο, ευτυχισμένο κι έτος υγείας, για τα μέλη και τις οικογένειές τους, ευχήθηκε ο Νίκος Σωτηρακόπουλος, και ζήτησε το εξής, απευθυνόμενος προς τις κυρίες του συλλόγου: "Πάντα να ζητάτε (από τον Δήμο), για το χωριό. Δεν σας κάνουμε χάρη, είναι καθήκον μας να σας δίνουμε το παν. Το δικαιούστε, είστε πρώτης κατηγορίας πολίτες".

Με την παραδοχή ότι αισθάνεται "περισσότερο αυτοδιοικητικός, παρότι κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής", μίλησε ο Γιώργος Μανανάς, έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου και απηύθυνε "ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί εδώ και 20 χρόνια από οποιοδήποτε μετερίζι με τιμάει το χωριό σας".

Ως αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ μίλησε ο Νότης Χαραλαμπίδης, πληροφορώντας πως "όσα ευεργετήματα προβλέπονται για τους συλλόγους και τα ΚΑΠΗ στην Κομοτηνή, το ίδιο ισχύει και για την Γρατινή και για όλους τους οικισμούς του Δήμου".

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη Μανώλης Ταπατζάς ευχήθηκε "ό,τι καλύτερο, ένα δημιουργικό έτος το οποίο θα προσδώσει όλα εκείνα τα οποία προσδοκούμε".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποιος,  η τι φταίει που φτάσαμε να φορτωθεί σε τέτοια μεγάλα ποσοστά επιδημιολογικά η χώρα μας, αλλά  και ο νομός Ροδόπης,  προφανώς είναι ένα δύσκολο ερώτημα για να απαντηθεί.