ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019 - 11:24
ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ

Ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει τον δίσκο του στην Κoμοτηνή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βασίλης Φλώρος
παρουσίαση δίσκου
Δημοκρίτειο βιβλιοπωλείο

Ο δίσκος «‘ρῖγος ψυχῆς φορεμάτων» του τραγουδοποιού Βασίλη Φλώρου θα παρουσιαστεί στο "Δημοκρίτειο" Βιβλιοπωλείο

Ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος, επιστρέφοντας από μια επιτυχημένη μουσική  περιοδεία του στο εξωτερικό, συνεχίζει την παρουσίαση της καινούριας προσωπικής δισκογραφικής του δουλειάς, «‘ρῖγος ψυχῆς φορεμάτων», σε μουσικές σκηνές και χώρους πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό την Κομοτηνή και το ιδιαίτερο Βιβλιοπωλείο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ” την Πέμπτη 23 Μαϊου 2019.

Λόγος ξεχωριστός, εικόνες δυνατές, μουσική γραφή που ακροβατεί πάντα ανάμεσα στο λόγιο και στο λαικό στοιχείο, δοσμένα αυτή τη φορά μέσα από μια σύγχρονα αφαιρετική και ατμοσφαιρική παραστατική οπτική!

Συνοδοιπόρος του Βασίλη Φλώρου στο album, αλλά και στο συναυλιακό ταξίδι, είναι η νεαρή βορειοελλαδίτισσα ερμηνεύτρια Μαρία Ευλαβή, με το ιδιαίτερο χρωματικό ιδίωμα της φωνής της.

Θα μιλήσει ο ζωγράφος – εικαστικός Λάκης Μουρατίδης, ο οποίος φιλοτέχνησε και το ξεχωριστό εξώφυλλο του καινούργιου δίσκου, έπειτα από ουσιαστική συνεργασία με τον Βασίλη Φλώρο.

Συντελεστές

Μαρία Ευλαβή
τραγούδι

Βασίλης Φλώρος στεριανό λαούτο, ακουστική κιθάρα, samples, κείμενα, τραγούδι

Λάκης Μουρατίδης ομιλητής

Οργάνωση Παραγωγής : Αγάντα Μουσικές Παραγωγές

 

Ώρα Προσεύλευσης 19:30

Είσοδος Ελεύθερη

 

Βιβλιοπωλέιο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ”

Δημοκρίτου 7Α - Κομοτηνή

Τηλέφωνα επικοινωνίας – Κράτηση Θέσεων : 2531 084040

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα