ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:22
Η ΝΕΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το ΝΑΙ άνοιξε και σας περιμένει!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πλατεία Ειρήνης
Κομοτηνή
Εγκαίνια
Καφετέριες

Σήμερα από τις 10:00 τα εγκαίνια, με πολλές εκπλήξεις, κεράσματα, προσφορές

Αν λέτε "ναι" στην απόλαυση, "ναι" στην εξυπηρέτηση, τις καλές τιμές, την ποιότητα, τις επιλογές, τις καλές πρώτες ύλες και τα φρέσκα υλικά, τότε η νέα καφετέρια στην πλατεία Ειρήνης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ως μία all day επιλογή.

Το ΝΑΙ έχει εγκαίνια σήμερα από τις 10 πρωί και σας περιμένει μέχρι τις 11 το βράδυ, με προσφορές, κεράσματα, εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Εκεί και ο επιχειρηματίας Κώστας Σίμος, μαζί με τους συνεργάτες του, να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αδερφούς Ζακώνη "για την άψογη συνεργασία, τον άρτιο εξοπλισμό και τους ανθρώπους που έφεραν για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό", ένα δεύτερο μεγάλο ευχαριστώ στην Μαριάννα - γνωστή ως "Φίφη" - που την γνωρίζετε από τις "μεταμορφώσεις" τις κάθε Παρασκευή στο Flocafe, και όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του. Έχοντας εμπειρία από μία από τις πιο επιτυχημένες καφετέριες της Κομοτηνής (Flocafe) ο επιχειρηματίας ήρθε πλέον και στο κέντρο της πόλης, κάθε μέρα από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Καλή αρχή!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας