ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η συγγραφέας Ρένα Ρώσση Ζαΐρη στην Κομοτηνή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ρένα Ρώσση Ζαΐρη
συγγραφέας
Βιβλιοπαρουσίαση

Με το νέο της βιβλίο «Η Αγαπημένη των Θεών»

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και οι Εκδόσεις Ψυχογιός - Psichogios Publications παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της συγγραφέως Ρένας Ρώσση Ζαΐρη με τίτλο «Η Αγαπημένη Των Θεών» την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 20:00, στην αυλή του Βαρόσι Art Cafe. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Λεύκη Σαραντινού (φωνή) και ο Βασίλης Βαφειάδης (κιθάρα). Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Για το βιβλίο
Μια νύχτα με καταιγίδα, μια βάρκα με ένα νεογέννητο μωρό βρίσκει καταφύγιο στη Δήλο. Η Άρτεμη, η αγαπημένη των θεών, μεγαλώνει μέσα στην αγάπη και την ασφάλεια, και τολμάει να κυνηγήσει τα όνειρά της. 

Ώσπου ένας μυστηριώδης άντρας με ζαφειρένια μάτια, αλλά κι ένας φόνος στο ιερό νησί θα την αναγκάσουν να παλέψει για την ίδια της τη ζωή. Κι ύστερα όλα μπλέκονται. Φωτεινοί και σκοτεινοί ήρωες, όνειρα κι ελπίδες, κατάσκοποι και δολοφόνοι. Κι ύστερα το αδύνατο γίνεται δυνατό. 

Ηλιόλουστη Δήλος, κοσμοπολίτικη Μύκονος, πανέμορφη Ρήνεια, γραφικά ψαροχώρια της Κορνουάλης, όλα σε ένα μυθιστόρημα παθιασμένο. Σαν την Ελλάδα. Γεμάτο φως κι ανθρώπους «ηλιόλουστους».  Γιατί την τύχη μας την κεντάμε με τραγούδια ψυχής…

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ