ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019 - 12:54
ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ 2019

Η στρατιωτική μουσική της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
στρατιωτική μουσική
Ελευθέρια Θράκης 2019
21η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία

Με την συναυλία αυτή έπεσε η αυλαία των Ελευθερίων Θράκης 2019 το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου

Ιστορία πολλών δεκαετιών έχει η στρατιωτική μουσική της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, με συναυλία της οποίας έπεσε η αυλαία των Ελευθερίων Θράκης 2019 το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου. Η στρατιωτική μουσική συγκροτήθηκε το 1973 και τόσο στις ειρηνικές περιόδους όσο και σε περιόδους κρίσεων η σημαντικότητα του έργου και της προσφοράς της είναι αδιαμφισβήτητη. Το ρεπερτόριο της στρατιωτικής μουσικής περιελάμβανε τραγούδια από την σύγχρονη ελληνική έντεχνη και ροκ σκηνή.

Για την συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής στα Ελευθέρια Θράκης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο κος Αγγελάκης ευχαρίστησε τόσο τον Δήμο Κομοτηνής και την διοίκηση αυτού και ιδιαίτερα την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Νατάσα Λιβεριάδου, που έδωσε καλλιτεχνικό βήμα στην στρατιωτική μουσική ιδιαίτερα στους εορτασμούς για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Το "Μακεδονία Ξακουστή" ήταν μεταξύ των όσων παρουσιάστηκαν στη συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στην κεντρική σκηνή της πλατείας Ειρήνης. Η συναυλία περιελάμβανε μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών αγαπημένων στο κοινό, τα οποία σιγουτραγούδησαν όσοι την παρακολούθησαν.

Διασκευή-ενορχήστρωση για μπάντα: υπoλoχαγός(ΜΣ), Τζατζανάς Ιωάννης και ανθυπασπιστής(ΜΣ), Κουλαουζίδης Ιωάννης. Διεύθυνε ο διοικητής της στρατιωτικής μουσικής Λοχαγός (ΜΣ), Αγγελάκης Εμμανουήλ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν το φορολογητέο εισόδημα χρονών που δεν έχει δηλωθεί,  η τις ευρεσιτεχνίες  κάποιων  επαγγελματιών για να φοροδιαφεύγουν, η ΑΑΔΕ καλεί όπως πληροφορούμαστε, διάφορους  επαγ