ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 2016 - 11:00
«ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΟΥ»

Ένας ...αρκούδος διασκέδασε τα παιδιά

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χριστούγεννα
Πλατεία Ειρήνης
ΔΚΕΠΠΑΚ

Τα παιδιά χάρισαν τα παλιά τους παιχνίδια

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Λιλιπούπολη», του 14ου Νηπιαγωγείου και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Κομοτηνής έφτιαξαν χειροποίητα στολίδια, ζωγράφισαν ευχετήριες κάρτες, στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και διασκέδασαν. Τους μικρούς διασκέδασαν οι γελωτοποιοί «Λαλού» και «Μαλού» κι ένας ...αρκούδος.
Όλα αυτά χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ειρήνης, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «βάλε το στολίδι σου», που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής. Η δράση είχε και χαρακτήρα αλληλεγγύης, αφού τα παιδιά έφεραν τα παιχνίδια τους στον Άη Βασίλη, προκειμένου να χαριστούν σε κοινωνικά ευπαθείς.
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη,  με την εκδήλωση «στολίδια, γέλια και χαρές, χριστουγεννιάτικες ευχές», στην πλατεία από τις 10:00 μέχρι τις 12:00. Τα παιδιά του Ε’ Παιδικού Σταθμού Κομοτηνής, του 3ου Νηπιαγωγείου και του 8ου Νηπιαγωγείου διασκεδάζουν, δημιουργώντας χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζωγραφίζοντας ευχετήριες κάρτες και συναντώντας τον αγαπημένο τους Άη Βασίλη, τους γελωτοποιούς και το ξωτικό. Μέσα στο κλίμα της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης τα παιδιά φέρνουν και σήμερα τα παιχνίδια που δε χρειάζονται για να τα χαρίσουν σε παιδιά που δεν έχουν.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ