ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2019 - 10:59
ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ

Τηρήθηκε και φέτος το ...ποδοσφαιρικό έθιμο στο Φανάρι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ποδοσφαιρικό έθιμο
Φανάρι

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο αλλά με πολλά χαμόγελα και καλαμπούρι

Σε έναν αγώνα όπου το σκορ και το αποτέλεσμα δεν είχε την παραμικρή σημασία, παρά μόνο το θέαμα, το καλαμπούρι και η καλή διάθεση, οι παλαίμαχοι φορώντας τις μαύρες εμφανίσεις για μία ακόμη φορά αντιμετώπισαν τους νέους με τις πράσινες εμφανίσεις. Ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας στον οικισμό του Φαναρίου, που γίνεται κάθε χρόνο το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. "Τα γκολ πολλά, οι μονομαχίες και το πάθος ...ανύπαρκτα (ούτε φιλικό να ήταν), αλλά το γέλιο και η ευδαιμονία για μια ακόμη χρονιά ήταν εκεί! Όπως πάντα το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τους Πράσινους (Νέους) να κερδίζουν άνετα.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε ότι οι Παλαίμαχοι ακόμη σουτάρουν πέναλτι προσπαθώντας να σκοράρουν κάποιο, αλλά μάταια", ενημερώνουν με αρκετοί δόση χιούμορ οι άνθρωποι του Α.Ο. Φαναρίου μέσω από την σελίδα τους στο facebook.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.