fbpx Τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ. Θράκης για ιερό σκοπό
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΚ

Τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ. Θράκης για ιερό σκοπό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Θράκης

Την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 17:00 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών παίζουν μπάλα για την χρηματική ενίσχυση ακρωτηριασμένης συμπολίτισσάς μας

Διονύσης Βοργιάς

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πολλές φορές έχει το πιο ωραίο "πρόσωπο" καθώς είναι ενεργό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών. Αυτό θα αποδειχθεί και την Κυριακή 25 Μαρτίου, όταν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αγωνιστεί με τη Δόξα Προσκυνητών, για τον τελικό του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.


Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας που τα 2 ευρώ που κοστίζει η είσοδος, θα δοθούν σε νεαρή συμπολίτισσά μας, η οποία ακρωτηριάστηκε σε τραγικό ατύχημα και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Γι' αυτό την Κυριακή 25 Μαρτίου όλοι στο ΔΑΚ!


Στο πλαίσιο της καλύτερης προώθησης της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα. Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνος Γαβριηλίδης, που είπε τα εξής: «Σαν διοίκηση έχουμε προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίσουμε τόσο τον θεσμό, όσο κυρίως και τον μεγάλο τελικό, διεξάγοντας τον στο καλύτερο γήπεδο του νομού. Θέλω να έχουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και όλοι να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι».


Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κος Κατσαούνης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαστε δύο ομάδες που παίξαμε μεγάλο ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης όλα αυτά τα χρόνια και το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι υψηλού επιπέδου. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θράκης για την προσπάθεια που έχει κάνει και να ευχηθώ η διαιτησία να μην είναι πρωταγωνίστρια, αλλά μέρος της γιορτής».


Ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών κος Λιάγκης είπε: «Σας περιμένουμε όλους στον μεγάλο τελικό. Είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι φέτος θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη και καλύτερη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και ο καλύτερος θα κερδίσει. Θέλω να παροτρύνω τον κόσμο να δώσει το παρόν στο γήπεδο, διότι δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι κοντά στις ομάδες του».


Έπειτα τον λόγο πήρε ο προπονητής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Ζόραν Στοΐνοβιτς: «Περιμένω να διεξαχθεί ένα ανοιχτό και συναρπαστικό ματς. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Χρειαζόμαστε οργάνωση και δουλειά προκειμένου να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το οποίο βρισκόταν μέσα στους φυσιολογικούς στόχους που θέσαμε. Η ομάδα είχε κακή δομή και λίγους ντόπιους παίκτες, ωστόσο παρόλες τις δυσκολίες και τις αδικίες, ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε».


Ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών, Νίκος Μπαχαρίδης τόνισε: «Είναι ένα διαφορετικό ματς στο οποίο ο καλύτερος θα κερδίσει. Το γεγονός πως το ματς διεξάγεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και σε φυσικό χλοοτάπητα, διαφορετικό δηλαδή από αυτόν που αγωνιζόμασταν όλη τη χρονιά, δεν μας επηρεάζει. Ωστόσο πιστεύω πως αν και στο πρωτάθλημα αγωνιζόμασταν σε φυσικό χλοοτάπητα, ορισμένα αποτελέσματα ίσως ήταν διαφορετικά.»


Ο αρχηγός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, Θοδωρής Λεφής, είπε με την σειρά του: «Εμείς με την σειρά μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας εν όψει του μεγάλου αυτού αγώνα. Θα είναι ένα ματς υψηλού επιπέδου και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Ο πιο ικανός και ο πιο τυχερός θα κερδίσει».


Τέλος ο Νίκος Τρίχας, αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών είπε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι γιορτή, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Οι δύο προπονητές είναι φίλοι μου και ο Θοδωρής Λεφής είναι σαν αδερφός μου, οπότε αναμένω αυτό το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να το χαρούμε και όσοι θα αγωνιστούμε και όσοι θα το παρακολουθήσουν».
Ραντεβού όλοι την Κυριακή στο ΔΑΚ!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόνο σε μια κατ'επίφαση  δημοκρατία μπορεί το ανώτατο δικαστήριο,  να εκχωρεί το δικαίωμα της τελικής απόφασης για την τύχη της Αγίας Σοφίας,  το αν θα μετατραπεί σε τζαμί,  στον πρόεδρο της χώρας.