fbpx Το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής δεν ξεχνά στυλοβάτες, φίλους και διακεκριμένες προσωπικότητες
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΣΤΟ 27ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής δεν ξεχνά στυλοβάτες, φίλους και διακεκριμένες προσωπικότητες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Τέσσερα ξεχωριστά βραβεία παραδόθηκαν στους κ.κ. Μπάρμπα, Τσακαλδήμη, Αραμπατζή, Πιτσιλαδή, βραβεύτηκε το τέως διδακτικό και διοικητικό προσωπικό

Διονύσης Βοργιάς

Με πολλές παρουσίες κι έντονη την συγκίνηση καθώς το συνέδριο συνέπεσε με τα 35 χρόνια από ιδρύσεως του τμήματος, έλαβε χώρα η τελετή έναρξης του 27ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου. Παρέστησαν ο πρύτανης ΔΠΘ Αλ. Πολυχρονίδης, οι αντιπρυτάνεις Φ. Μάρης και Μ. Μιχαλοπούλου, ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ο τοποτηρητής μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάντ, ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, μεταξύ πολλών.

Μεταφέρθηκαν χαιρετισμοί από τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Ν. Τσαλικίδη, τον δήμαρχο Κομοτηνής Γ. Πετρίδη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη. Χαιρετισμούς απηύθυναν η κοσμήτορας της σχολής Ελένη Δούδα, η αντιπρύτανης ΔΠΘ Μαρία Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Αντώνης Καμπάς, ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του τμήματος Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου, όπως και ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων που δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα κατά της ίδρυσης δύο ακόμη ΤΕΦΑΑ στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εναρκτήριας εκδήλωσης έγιναν επετειακές βραβεύσεις σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Το βραβείο Raiko Petrov απονεμήθηκε στον Ιωάννη Μπάρμπα, το βραβείο Νίκου Σαμαρά στην Κική Τσακαλδήμη, ενώ επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην επιστήμη φυσικής αγωγής και αθλητισμού ο Διαμαντής Αραμπατζής και ο κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου Ιωάννης Πιτσιλαδής. Βραβεύτηκε το διδακτικό προσωπικό: Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, Γεώργιος Μανιός, Φώτης Μαυροβουνιώτης, Κωνσταντίνος Μπουζιώτας, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πρώιος, Βασίλης Σερμπέζης, Βασίλης Σίσκος, Κυριάκος Ταξιλδάρης, Θεοχάρης Ταχταλής, Κωνσταντίνος Τζαμτζής. Βραβεύτηκε η πρώτη γραμματέας του τμήματος  Χαρίκλεια Νικολαΐδου καθώς και η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.

Και το διοικητικό προσωπικό: Λευτέρης Αντωνακάκης, Δέσποινα Δαλδηβερένη, Τάσος Καπζάλας, Στέλιος Καραλεξίδης, Βασίλης Κουκουζέλης, Κομνηνός Μαντάς, Θανάσης Λύκου, Δημήτρης Νοτούδης, Κατερίνα Νοτούδη, Δημήτρης Παπαδάκης, Χριστίνα Πετροδασκαλάκη, Μιχάλης Στρούμπας. Ακολούθησε χορευτικό δρώμενο με στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής και σύγχρονου χορού από φοιτήτριες της ειδικότητες ρυθμικής γυμναστικής του ΤΕΦΑΑ.

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου ακολούθησε ένα γεμάτο επιστημονικό και καινοτόμο διήμερο κατά το οποίο επιβεβαιώθηκαν τα πρωτεία που διατηρεί το ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής σε σχέση με τις αντίστοιχες σχολές στην Ελλάδα, αναφορικά με την υψηλού επιπέδου διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου του κάθε χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Κάθε φορά που παρουσιάζεται οποιαδήποτε  διαδικασία αξιολόγησης που  αφορά δημοσίους  και δημοτικούς υπαλλήλους, όπως και τώρα με τους εκπαιδευτικούς,  πάντα αντιδρούν οι συνδικαλιστικές τους  οργανώσεις και