ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2019 - 10:17
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συνέχεια «πράσινων» μεταγραφών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΠΣ Θράκης
Πανθρακικός
Μεταγραφή

Από νωρίς προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης

Συνεχίστηκαν και τις περασμένες ημέρες οι «πράσινες» ανακοινώσεις εκ μέρους του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής προετοιμάζεται από νωρίς για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, έχοντας θέσει ως στόχο την επιστροφή της σε εθνικές κατηγορίες.

Οι τελευταίες ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πλασταρά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άθλο Αλμυρού, στον Ατρόμητο Αθηνών (Κ 16), στη Νίκη Βόλου (Κ17), στον Πυρσό Νέας Αγχιάλου (Γ Εθνική), στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ( Α ΕΠΣ Θράκης & Γ Εθνική) όπως και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γ Εθνική). Στις δύο του παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέτρησε 22 συμμετοχές κάθε χρόνο.

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Μπόσκο, Δήμο Καραγιαννίδη, Σάββα Γιάζο και Πάρη Παύλου. Ο Άγγελος Μποσκος θα υπερασπίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εστία της ομάδας μας. Δήμος Καραγιαννίδης και Πάρις Παύλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνίζεται ο Σάββας Γιάζος».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί καίγονται τόσο στην κυβέρνηση να προχωρήσουν άμεσα οι επενδύσεις χρυσού και στη Θράκη, αφού ουσιαστικά και με βάση τους σχεδιασμούς που υπάρχουν,  ελάχιστες θέσεις εργασίας θα αποδ