Αδυνατεί πολλές φορές ο μέσος και κοινός νους, να συλλάβει τη λογική που διακατέχει ορισμένα στελέχη του Σύριζα.
Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος περίπου 500 αθλητές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ζίου - Ζίτσου.
Έλαβαν μέρος περίπου 500 αθλητές. Οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία του δημάρχου Βεροίας, του προέδρου και της γραμματέως της Ομοσπονδίας Ζίου - Ζίτσου, γονέων των αθλητών, και φίλων του αθλήματος.
Από την πόλη της Κομοτηνής και τον Αθλητικό Σύλλογο Γίν Γιάνγκ συμμετείχαν 16 αθλητές στο fighting system και οι 2 αυτών και στο Ne Waza. Τους αθλητές συνόδεψαν η προπονήτρια Δήμητρα Μουσχάκη το Δ.Σ. του συλλόγου και γονείς των αθλητών.
Το αποτέλεσμα ήταν 17 μετάλλια (4 χρυσά 9 αργυρά 4 χάλκινα) Οι διακρίσεις που πέτυχαν ο κάθε αθλητής στην κατηγορία του (ηλικίας- κιλών) είναι:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ -ΜΕΤΑΛΛΙΟ
NE WAZA