ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στα Αρριανά θα αγωνίζεται ο ΑΟ Αρσακείου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αθλητικός Όμιλος Αρσακείου
Ποδόσφαιρο

Ανανέωση συνεργασίες με τρεις ποδοσφαιριστές για την ομάδα

Στα Αρριανά θα αγωνίζεται ο ΑΟ Αρσακείου. Ο δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν συμφώνησε στην παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των Αρριανών για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ταυτόχρονα άμεση ήταν η ανταπόκριση από τους υπαλλήλους ύδρευσης και ηλεκτρολόγους του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση τους.

Ο αθλητικός όμιλος Αρσακείου συνεχίζει τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φατήχ Σαρή Σακάλ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Φατήχ ο οποίος κατάγεται από το Αρσάκειο, γεννήθηκε το 1992 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.  Αγωνίστηκε στον Ερμή Αμφίων και στην Προοδευτική Λυκείου. Επίσης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μυλωνά για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Κώστας  ο οποίος κατάγεται από το Αρσάκειο, γεννήθηκε το 2001 και αγωνίστηκε  στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τέλος ο Α.Ο. Αρσακείου ανανέωση την συνεργασία του με τον νεαρό  ποδοσφαιριστή Μπέρκ Ντελή για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Μπέρκ γεννήθηκε το 2004 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις  Ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ