fbpx Σε συντοπίτη μας με πρόβλημα υγείας αφιερωμένος ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σε συντοπίτη μας με πρόβλημα υγείας αφιερωμένος ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΠΣ Θράκης
τελικός κυπέλλου
Ποδόσφαιρο

Την Τρίτη 14/5 (αργία) είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο κόσμος να βρεθεί  στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 16:30

Διονύσης Βοργιάς

Προς ενίσχυση συμπολίτη μας και ενταγμένος στο πρόγραμμα των φετινών Ελευθερίων Θράκης είναι ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 14 Μαΐου, ανήμερα του εορτασμού των Ελευθερίων, συνεπώς σε ημέρα τοπικής εορτής. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υπόσχονται μία όμορφη αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής και ώρα 17:00. Άλλωστε, οι δύο αυτές ομάδες είναι και τα φαβορί κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης και συνεπακόλουθα του εισιτηρίου ανόδου στην Γ' Εθνική. Χορηγός του τελικού είναι το "The Cups" Κομοτηνής.

Προς ενίσχυση συμπολίτη μας
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια (2 ευρώ ανά εισιτήριο) θα διατεθούν σε συμπολίτη μας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος ασχολείται ενεργά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού. Η αθλητική κι όχι μόνο κοινότητα της Ροδόπης καλείται να δώσει το παρόν, ενισχύοντας τον ευγενή αυτό σκοπό. "Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βοηθάμε συνανθρώπους μας", είπε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, γνωστοποιώντας ότι για φέτος θα δοθούν τα χρήματα σε έναν συμπολίτη μας ο οποίος "δίνει αγώνα ζωής για την επιβίωσή του", καλώντας όλους να σταθούν, όσο μπορεί ο καθένας, αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία.

Με κόσμο ...όχι όπως ο τελικός Ελλάδος
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο, εξηγώντας ότι ο τελικός της ΕΠΣ Θράκης δεν θα είναι σαν τον τελικό μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών. "Πρέπει να το χαρούμε πραγματικά, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το ποδόσφαιρο που στις ημέρες μας το έχει ανάγκη. Γιατί όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, που για μένα είναι ντροπή που γίνεται ένας τελικός πανελλήνιος ο οποίος δεν θα έχει φιλάθλους. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο στον αγώνα", είπε μεταξύ άλλων. Ευχαρίστησε τους δύο συλλόγους και τους εκπροσώπους τους και τους συνεχάρη για την πρόκρισή τους στον τελικό.

Παρόντες εκπρόσωποι των ομάδων
Κατόπιν, το λόγο πήραν εκπρόσωποι των ομάδων. Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κος Κατσαούνης τόνισε πως είναι καθήκον της Δόξας και όλων, να προσφέρουν στον τοπικό αθλητισμό. Δήλωσε υπερήφανος που η ομάδα του βρίσκεται στον τελικό για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πως αφιερώνει αυτόν τον αγώνα η ομάδα του, στον Ιωάννη Στράντζαλη ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κος Ομέρ, αφότου ευχαρίστησε την ΕΠΣ Θράκης, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του βρίσκεται στον τελικό και πάλι, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Τέλος, οι προπονητές των ομάδων κκ. Κουτσογιάννης και Μπαχαρίδης, όπως και οι αρχηγοί τους κ.κ. Λεφής, Γιαννακιτσίδης, απηύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό προκειμένου όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος να ενισχύσει τον ιερό σκοπό του αγώνα. Υποσχέθηκαν πλούσιο θέαμα, όπως έχει υπάρξει και στις μέχρι στιγμής τρεις φετινές τους αναμετρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Κυβέρνηση  και υπουργοί, προσπαθούν  να δώσουν μία άκρως ενθαρρυντική και αισιόδοξη εικόνα επιστροφής στην κανονικότητα με δόσεις και  με σταδιακές βελτιώσεις σε  εστίαση και   διασκέδαση.