ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:45
ΡΟΔΟΠΗ-ΒΕΡΟΙΑ 5-0

Πρεμιέρα με νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δικηγόροι
Ποδόσφαιρο
Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης

Επόμενος αγώνας με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου στις 16-17/2

Πρεμιέρα με νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης με 5-0 επί των δικηγόρων της Βέροιας. Ο Γιάννης Ίτσας, δε έχασε την ευκαιρία να δείξει την κλάση του και άνοιξε το σκορ στο 30’. Στο 41’ ο Νίκος Κυνηγόπουλος έκανε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ στέλνοντας την ομάδα στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σίμος Αντώνιου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Κυνηγόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0 πριν το 80’. Το τελικό 5-0 έγραψε ο Γιώργος Ντάσιος με εξαιρετικό πλασέ στο 86’. Επόμενος αγώνας με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου στις 16-17/2.

Έπαιξαν οι: Πουλακίδας, Καρά Χουσείν, Μοσχάκης, Βόλτσης, Ντάσιος, Ίτσας (Τσορπιδης), Κρεβούρης, Μεμέτ (Γκαζος), Γεωργιάδης (Αραμπατζίδης), Κυνηγόπουλος (Δαλματζής), Αντώνιου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η αξιοπιστία και η ετοιμότητα  ενός κρατικού  η αυτοδιοικητικού μηχανισμού,  είτε των θεσμικών του οργάνων,  κρίνεται πάντοτε από την γρήγορη διαχείριση και από τις άμεσες λύσεις που προτείνονται όταν προκύπ