fbpx Ορφέας Ξυλαγανής: «Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 - 10:00
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΞΥΛΑΓΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ορφέας Ξυλαγανής: «Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ορφέας Ξυλαγανής
Ποδόσφαιρο

Η τοπική ομάδα της Ξυλαγανής με ανακοίνωσή της «βάζει τα πράγματα στη θέση τους»

Αναλυτική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξυλαγανής «Ορφέας» με τίτλο «βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους» και αιτιολόγηση «επειδή διάφορα λέγονται και διάφορα ακούγονται, καλύτερα να μιλήσουμε εμείς για εμάς».
Ο Ορφέας αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, στο οποίο θα συμμετάσχει και του χρόνου, ενώ για μία ακόμη χρονιά κέρδισε τη «μάχη» της δημοσιότητας, χάρη στις viral μεταδόσεις αγώνων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

«Το ΔΣ του Ορφέα Ξυλαγανής πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του την Παρασκευή 29/5/2020. Σε αυτήν πραγματοποιήθηκε απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η πορεία της ομάδας και η τελική κατάταξή της στις κορυφαίες 5 ομάδες της Ροδόπης ήταν απόλυτα ικανοποιητική, αφού έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Σημαντικό επίσης είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του, μικροί και μεγάλοι, ολοκλήρωσαν την χρονιά υγιείς και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Η πορεία όμως αυτή συμπεριλάμβανε μεγάλη κόπωση στους διοικούντες και στους συμμετέχοντες στα πράγματα του συλλόγου, και περισσότερο στον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη. Άσχετα με όσα γράφονται, το οικονομικό δεν υπήρξε ποτέ θέμα για ολιγωρία στην Ομάδα μας.
Στην Γενική Συνέλευση συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Σε αυτή τη λήφθηκε η απόφαση να γίνει εξορθολογισμός των πλάνων της ομάδας μας και λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

  1. Να γίνουν προτάσεις σε όλους τους Ξυλαγανιώτες παίκτες (με ρίζες στο χωριό) καθώς και σε κοντοχωριανούς ώστε να ενταχθούν στο έμψυχο υλικό της ομάδας του χωριού τους.
  2. Να μείνουν στην ομάδα όσοι παίκτες το επιθυμούν πραγματικά και αγαπούν αυτό που λέγεται Ορφέας Ξυλαγανής. Δηλαδή νιώθουν κοντά με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια.
  3. Ο Ορφέας Ξυλαγανής να συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις αποδυτηρίων με όλες τις ανέσεις και τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο σε όλη την Ροδόπη. Πράγμα που σημαίνει λιγότερους τραυματισμούς για τους όλους τους παίκτες του.

Το νέο πλάνο της ομάδας μας έχει ορίζοντα 5ετίας, με στόχο να πλαισιωθεί επιπλέον και με τους 22 μικρούς ποδοσφαιριστές της παιδικής μας ομάδας.

Εκτιμούμε ότι η κύρια αποστολή ενός αθλητικού συλλόγου είναι να δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν οι νέοι της περιοχής του στον αθλητισμό και όχι να βρίσκονται στο γήπεδο μόνο σαν θεατές!

Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, γνωρίζουμε ότι ίσως κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας αμφισβητήσουν και να μας χλευάσουν, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι κι αγαπημένοι και θα τα καταφέρουμε. 

Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που σε λίγα χρόνια θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας.

Ορφέας Ξυλαγανής η ομάδα που δεν θα πάψει να πρωτοτυπεί ! Η ομάδα Viral … της καρδιάς σας».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ποτέ δεν είναι αργά και έτσι εν μέσω του καλοκαιριού βγήκαν τα αποτελέσματα και αναρτήθηκαν οι πίνακες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, με προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, υγειονομικού προσωπικού κυρίως, για τη στε