ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00
Π.Α.Σ. ΡΗΣΣΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Οι στόχοι της νέας χρονιάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στίβος
ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής

Σε δικό του κλειστό χώρο από φέτος, για επιπλέον μετάλλια και περισσότερες διακρίσεις!

Η προπονητική περίοδος προετοιμασίας στον Π.Α.Σ. Ρήσσος Κομοτηνής, ξεκίνησε δυναμικά και γεμάτη όνειρα για τους αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών του! Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έγινε και η πρώτη συγκέντρωση των μικρότερων αθλητών (6-12 ετών). Από τη φετινή χρονιά ο σύλλογος διαθέτει δικό του κλειστό χώρο, 1.200 τετραγωνικών μέτρων για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με στόχο να πολλαπλασιάσει τα μετάλλια και τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το τμήμα ακαδημιών (6-10 ετών), λειτουργεί με γνώμονα τη μύηση των νεαρών αθλητών στα αγωνίσματα του στίβου, με δρόμους, άλματα, ρίψεις, και ψυχοσωματική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα τη μετέπειτα ενσωμάτωσή τους στο αγωνιστικό τμήμα. Καθημερινά προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τον Π.Α.Σ. Ρήσσο, στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι