fbpx Ο Πανθρακικός μπαίνει ξανά στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:00
«ΠΡΑΣΙΝΑ» ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Πανθρακικός μπαίνει ξανά στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πανθρακικός
Ποδόσφαιρο

Μέσα από μία σειρά σημαντικών δράσεων

Ο Πανθρακικός επιστρέφει ξανά στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από μία σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού της ομάδας κι όλων των πολιτών. Με ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» καταγράφουν «τα βήματα στην αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό» που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα:

«Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής
Το καλοκαίρι, η ομάδα μας γνωρίζοντας καλά την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού και των Σαμαρειτών σε όλες τις δράσεις αποφάσισε να προχωρήσει στην δωρεά δύο οθονών  27 ιντσών στο Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος.

Συμμετοχή στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας επισκέφτηκαν σχολεία της πόλης μας παίζοντας ποδόσφαιρο με τη νέα γενιά της πόλης μας και δείχνοντας τους τα βασικά του αθλήματος, αποδεικνύοντας πως ο Πανθρακικός βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης

Επίσκεψη στο Δημοτικό Κυνοκομείο και προβολή του συνθήματος της υιοθεσίας
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και συγκεκριμένα οι Ανδρέας Ζήκος, Γιώργος Ρουμπιές και Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής, συνομίλησαν με τον κτηνίατρο κ. Καραγιώργη και φωτογραφήθηκαν με σκυλιά που αναζητούσαν οικογένεια! Αυτή η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Zώων και στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς την υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

Στήριξη της προσπάθειας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής»
Ο Πανθρακικός, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» κάλεσε τους φίλους του να συμμετάσχουν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου για να στείλουν όλοι μαζικά ένα μήνυμα για την πρόληψη.

Συμμετοχή στη Λευκή Νύχτα
Ο Πανθρακικός δεν θα μπορούσε να λείπει από το -ίσως- μεγαλύτερο event που πραγματοποιείται στην πόλη μας και δεν είναι άλλο από την Λευκή Νύχτα. Έτσι λοιπόν, κατόπιν συνεννόησης με την ΔΚΕΠΠΑΚ και τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής η ομάδα μας είχε τον δικό της χώρο, όπου προβάλλονταν στιγμές της ένδοξης ιστορίας του Πανθρακικού, ενώ παράλληλα είχε στηθεί γήπεδο στο δρόμο, όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.

Επίσκεψη στον Σύλλογο ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι»
Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας μας, Θανάσης Κυριαλάνης, Ζήσης Νάνος και Παναγιώτης Καρασιούνας συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σακάρη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Στοάκη επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι», όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ωφελούμενους  και να περάσουν ένα ξεχωριστό πρωινό μαζί.

Συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS
O Πανθρακικός διαχρονικά διατηρούσε σχέση συνεργασίας και προσφοράς προς το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS. Έτσι λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Δόξα Γρατινής διαμορφώθηκε ειδικός χώρος συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης προκειμένου να βάλουμε «γκολ στην ανθρωπιά».

Κουμπαράς για την μικρή Στέλλα
Στον αγώνα ζωής που δίνει η μικρή Στέλλα ο Πανθρακικός δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό της καθώς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου τοποθετήθηκε κουμπαράς για να συνεισφέρει το κοινό της ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την ευχάριστη προς το παρόν όμως είδηση, για  την ακύρωση της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο,  την έδωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, αποδίδοντας την απόφαση της μη επέκτασης και αύξησης της χωρητικότ