ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2019 - 10:00
Ο ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

Ο Χαρούν Μολλά διακρίθηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χαρούν Μολλά
Ποδηλασία

Συμμετείχε στους αγώνες μαζί με άλλα μέλη της εθνικής ομάδας 
 

Την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας 2019 που πραγματοποιήθηκε  στην Σερβία, κατέκτησε ο Κομοτηναίος ποδηλάτης μέλος της εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας Χαρούν Μολλά. Σε μια πολύ απαιτητική και τεχνική διαδρομή όλα κύλισαν όπως ήθελα, δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είχαμε μια μεγάλη ελληνική αποστολή που κατέκτησε το μέγιστο σε όλες τις κατηγορίες! Ευχαρίστησε τους συνοδούς Στέφανο Λυραντωνάκη, Κωνσταντίνο Τσορτουκτσίδη (Team Manager) και Παναγιώτη Γρούβα που φρόντισαν αυτήν την μεγάλη αποστολή.

Στην αποστολή μετείχαν συνολικά οι αθλητές: Δημήτρης Αντωνιάδης, Χαρούν Μολλά (Elite), οι Ηλίας Τσορτουκτσίδης, Νίκος Μαραγκός (Under 23), οι Νίκος Γεωργιάδης, Σπύρος Γρούβας (Juniors), οι Ραφαήλ Ρούτσι, Αναστάσιος Κεσόγλου, Γεώργος Γκλαβίνας (Cadets), η Αικατερίνη Ελευθεριάδου (Elite), η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου (Juniors) και η Ελευθερία Γιάχου (Cadets).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.