ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΛΟΒΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Νικητής το ποδόσφαιρο και η φιλία μεταξύ των λαών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕ Κομοτηνής
Ποδόσφαιρο
Βουλγαρία

Η αποστολή του Κάρλοβου αποτελούμενη από τριάντα πέντε άτομα επισκέφτηκε για δεύτερη κατά σειρά χρονιά στην περιοχή μας

Φιλικό  παιχνίδι έγινε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στο γήπεδο της Παραδημής μεταξύ της ομάδος παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής και της ομάδας του Κάρλοβου Βουλγαρίας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 2-2, με τα γκολ για την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής να πετυχαίνουν οι Τσιτσεράκης και Γιαννακίδης. Έγινε ένα πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι από τις δυο ομάδες με πολλές ευκαιρίες, ενώ φανταστικός ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Νικητής αναδείχθηκε το ποδόσφαιρο και η φιλία μεταξύ των λαών. Παρόντες στον αγώνα ήταν εθελοντές σαμαρείτες μέλη του τοπικού παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Η αποστολή του Κάρλοβου με επικεφαλής τον Κώστα Τσάνα αποτελούμενη από τριάντα πέντε άτομα επισκέφτηκε για δεύτερη κατά σειρά χρονιά στην περιοχή μας, τα μέλη της έμειναν για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο του Φαναρίου και δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από  την  φιλοξενία και  την εδώ διαμονή. 

Η ομάδα της ΑΕΚ έπαιξε με τους: Παπάζογλου (προπονητής) Τούκαλης, Τσολακίδης, Καζάκης, Κλειτσιώτης, Πετρίδης, Τσιτσεράκης, Νεστορίδης, Μηλιατζόπουλος Γ. Γιαννακίδης, Γεωργιάδης, Πετράς. Επίσης έπαιξαν και οι Κουτσαντώνης, Καραμανιώλας, Εξακοΐδης.

Διαιτητής του αγώνα έπαιξε ο Π. Μηλιατζόπουλος που μετά από 15 χρόνια ξαναφόρεσε το μαύρο  παντελονάκι.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν το φορολογητέο εισόδημα χρονών που δεν έχει δηλωθεί,  η τις ευρεσιτεχνίες  κάποιων  επαγγελματιών για να φοροδιαφεύγουν, η ΑΑΔΕ καλεί όπως πληροφορούμαστε, διάφορους  επαγ