fbpx Με στήριξη ιδιωτών παραμένει "υγιής" η Ελπίδα Σαπών
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017 - 11:00
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ

Με στήριξη ιδιωτών παραμένει "υγιής" η Ελπίδα Σαπών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δήμος Μαρωνείας-Σαπών
Σάπες
Ελπίδα Σαπών

"Έχουμε ήδη 220 εισιτήρια διαρκείας, ο κόσμος μας στηρίζει" μας λέει ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπασδάνης

Διονύσης Βοργιάς

Με γνώμονα την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τους δυνατούς δεσμούς τους με την κοινωνία, στις Σάπες συνεχίζουν να αγαπούν το άθλημα και την ομάδα τους, την Ελπίδα Σαπών, που δραστηριοποιείται στα αθλητικά δρώμενα από το 1928. Έτσι, αυτό το διάστημα οι υπεύθυνοι της ομάδας συντηρούν ιδιωτικά το δημοτικό γήπεδο της περιοχής, προκειμένου να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας στην Α' ΕΠΣ Θράκης. 


Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπασδάνης, δηλώνει χαρούμενος από την στήριξη των ιδιωτών. "Ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα, ήδη έχουμε πωλήσει 220 διαρκείας. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι έχουμε την αγάπη των κατοίκων και την στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής", όπως μας δηλώνει χαρακτηριστικά. 


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Παράλληλα, εμείς απευθυνθήκαμε και στον προπονητή της Ελπίδας, Βασίλη Χαριτόπουλο, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά θα οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα. "Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Ξεκινήσαμε με λίγους ποδοσφαιριστές, καθώς έχουμε και πολλούς φοιτητές. Σιγά-σιγά μαζευόμαστε, πλέον είμαστε στους 18 ποδοσφαιριστές, ενώ από τις αρχές Σεπτέμβρη θα προπονούμαστε σε πλήρης ρυθμούς", εξηγεί ο κος Χαριτόπουλος για την προετοιμασία της ομάδας.


Στη συνέχεια ο προπονητής μας μιλάει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, σχολιάζοντας ότι "από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, με κάποιες απώλειες όπως των Καραπάτσιο, Ριζόπουλο, Πασχάλη, αλλά ήρθαν και κάποιες μεταγραφές, όπως ο Γκέκας από τους Αγίους Θεοδώρους", και διευκρινίζει ότι στόχος της ομάδας είναι να μην κάνει "φούσκες" αλλά κάθε χρόνο να παραμένει ένα υγιές σωματείο.

"Εμείς σαν ομάδα διαφέρουμε από τις υπόλοιπες στους στόχους. Αν έχετε προσέξει, κάθε ομάδα που ανεβαίνει από το τοπικό προς τις εθνικές κατηγορίες, μετά έχει μια ...κοιλιά. Υπάρχει το παράδειγμα του Ιάσμου, ακόμη και το παράδειγμα του Πανθρακικού. Εμείς, παρόλο που είχαμε παίξει και στη Δ' Εθνική, έχουμε ως στόχο να πηγαίνουμε όσο το δυνατό ψηλότερα στην Α' ΕΠΣ Θράκης", επισημαίνει. Τέλος, για το γήπεδο υπογραμμίζει ότι είναι σε καλή κατάσταση, όμως δεν ξέρουμε πόσο θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση. 


ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ιδιωτικά κάνουν επεμβάσεις εξωραϊσμού στο δημοτικό γήπεδο Σαπών, οι υπεύθυνοι της Ελπίδας, ενώ η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα της περιοχής Ελεύθερη Άποψη αφήνει αιχμές κατά της δημοτικής αρχής. 


"Η κατάσταση στο στάδιο της πόλης μας έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι υπεύθυνοι του δήμου μας εθελοτυφλούν πιστεύοντας και λέγοντας πως έχουμε το καλλίτερο γήπεδο του νομού. Την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της συντήρησης τουλάχιστον του χλοοτάπητα του γηπέδου μπορεί να μην την αντιλαμβάνεται ο δήμος Σαπών, την αντιλαμβάνονται όμως οι γονείς των 200 και πλέον παιδιών που αθλούνται στης ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών αλλά και πολλοί πολίτες της πόλης που αθλούνται και γυμνάζονται καθημερινά στο γήπεδο.

Από την άλλη οι ιθύνοντες της Ελπίδας Σαπών αφού δεν βρήκαν ανταπόκριση από τον δήμο παρά τις οχλήσεις και παρακλήσεις για βοήθεια πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με την βοήθεια αρκετών πολιτών και φίλων της ομάδας ξεκίνησαν έργα συντηρήσεως και αποκατάστασης του χλοοτάπητα ο οποίος όπως μας δηλώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας ήταν εστία τραυματισμών για όλους τους αθλούμενους σε αυτόν", αναγράφεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σταμάτησε ο λόγος και άρχισε η ράβδος, με  10 διμοιρίες των ΜΑΤ και Αύρες που μετανάστευσαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για να επιβάλουν την τάξη στους κατοίκους, ώστε να αποδεχθούν το σχεδιασμό της κυ