fbpx Η ΕΠΣ Θράκης παίζει μπάλα ...για τον συνάνθρωπο!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2017 - 11:00
ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΑΣΜΟΣ-ΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟ ΔΑΚ

Η ΕΠΣ Θράκης παίζει μπάλα ...για τον συνάνθρωπο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ροδόπη
Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Θράκης
Γιορτή
Φιλανθρωπία

Από λάθος των υπεύθυνων επικοινωνίας της ΕΠΣ Θράκης δεν κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου «Ο Χρόνος»

Στο ΔΑΚ (:το γήπεδο του Πανθρακικού) σήμερα Σάββατο στις 15:00, με φιλανθρωπικό εισιτήριο δύο ευρώ

Διονύσης Βοργιάς

Δυο ευρώ φιλανθρωπικό εισιτήριο, ένα γήπεδο-στολίδι, και δυο ομάδες «διψασμένες» για τον τίτλο. Αυτά θα απολαύσετε αν βρεθείτε σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής, δηλαδή στο στάδιο του Πανθρακικού, και ώρα 15:00, εκεί όπου Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟ Κοσμίου αναμετρώνται, για τον τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Προς ενίσχυση δυο συμπολιτών μας, ανηλίκων, θα δοθούν όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, το κάθε εισιτήριο κοστίζει δυο ευρώ για καλό σκοπό, ενώ φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει και μεγαλύτερο ποσό. Τα χρήματα θα δοθούν προς ιατρική περίθαλψη νεαρού με μερική τύφλωση και νεαρού που έχει κάνει μεταμόσχευση.


Δυο προπονητές γνωστοί για τις επιδόσεις τους στα γήπεδα της περιφέρειας, ο Σάββας Αϊβάζης του Ιάσμου και ο Γιώργος Δίγκας του Κοσμίου, δίνουν το δικό τους κάλεσμα για τον φιλανθρωπικό σκοπό.


«Θα δούμε μια γιορτή, με φιλανθρωπικό σκοπό, γι’ αυτό πρέπει να ενισχύσουμε όλοι με τις δυνάμεις μας τα δυο παιδιά, για την καλύτερη ιατρική τους θεραπεία. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, αφενός γιατί θα δούμε μια γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κι αφετέρου γιατί ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός», αναφέρει ο Σάββας Αϊβάζης.


«Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό, γι’ αυτό ζητάμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου. Από εκεί και μετά, η ώρα διεξαγωγής είναι λίγο δύσκολη, λόγω της εθνικής γιορτής. Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι όποιος έρθει, θα ευχαριστηθεί το θέαμα που θα προσφέρουν και οι δυο ομάδες», προσθέτει ο Γιώργος Δίγκας.


ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΘΕΑΜΑ
Εκτός από το κάλεσμά του για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αυτή δεν παύει να είναι ...αγώνας, και μάλιστα τελικός! Έτσι, Ίασμος και Κόσμιο ρίχνονται στη «μάχη» και οι δυο προπονητές είναι σίγουροι για τις ομάδες τους.


«Ο αγώνας γίνεται στο μεγαλύτερο και ομορφότερο γήπεδο της Κομοτηνής, κι αυτό θα συντελέσει σε έναν ωραίο αγώνα.  Σε αυτά τα παιχνίδια φυσικά όλοι θέλουμε να κερδίσουμε! Και θα κερδίσει ο καλύτερος αλλά και ο τυχερότερος. Εμείς είμαστε έτοιμοι και όλοι μου οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν, κάτι που μου προκαλεί έναν ...ευχάριστο πονοκέφαλο. Όλοι μου οι αθλητές, το τελευταίο διάστημα, έχουν δείξει την ανάλογη προσοχή και τον ανάλογο ζήλο για να αγωνιστούν.  Θα δούμε ένα παιχνίδι τακτικής κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως το Κόσμιο», είναι τα λόγια του προπονητή του Ιάσμου για τον αγώνα.


Αντίστοιχα πεπεισμένος για τις δυνατότητες της ομάδας του εμφανίστηκε και ο προπονητής του Κοσμίου. «Θέλουμε το κύπελλο, είναι μέσα στους στόχους μας, εύχομαι και πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές. Αλλά πρώτα από όλα θα κερδίσει ...το τοπικό ποδόσφαιρο και μετά ο καλύτερος. Παράλληλα, φέτος παρακολουθούμε ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, γιατί όχι μόνο εμείς με τον Ίασμο, αλλά και το Νέο Σιδηροχώρι και η Ελπίδα Σαπών, έχουμε πολύ δυνατές ομάδες», είπε.


 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο πολύπειρος Χρήστος Γκράνας, με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου και Ευθύμη Δημητριάδη, ενώ με πρωτοβουλία της ΕΠΣ θα υπάρχουν άλλοι δυο διαιτητές, πίσω από τις εστίες, οι Γιάννης Δρακίδης και Χρήστος Κακουλίδης ...αλά Champions League.
Να σημειωθεί ότι «Ο Χρόνος» από λάθος των υπεύθυνων επικοινωνίας της ΕΠΣ Θράκης δεν κλήθηκε στη σχετική συνέντευξη Τύπου, αλλά προσέγγισε μόνος του τους προπονητές.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Φρονιμότερο και πιο συνετό πολιτικά και διπλωματικά,  είναι να υπάρχουν έστω και αποτυχημένες διερευνητικές επαφές,  αλλά και ανεπιτυχείς προσπάθειες διαλόγου,  παρά εντάσεις,  πολεμικές ιαχές,  καθώς και αδ