ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 24 Απριλίου, 2017 - 13:43
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Χρυσές οι Μάρα Κουκούτση και Άλκηστις Γεωργίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στίβος
ΠΑΣ Πρωταθλητών

Δυο χρυσά, δυο ασημένια και -συνολικά- έκτη θέση στη Βόρεια Ελλάδα και πρωτιά στη Θράκη

Καλή αρχή έκανε ο ΠΑΣ με 2 χρυσά, 2 ασημένια και 76 βαθμούς, κατακτώντας την πρωτιά στην Θράκη και την 6η θέση στη Βόρεια Ελλάδα.

Η στιβική ομάδα με αρχηγό αποστολής τον προπονητή Χρήστο Τσιπουρίδη και δεξί χέρι τον Στάνισλάβ Προτασιένα, κατέβασε μια δυνατή ομάδα που ξεχώρισε μέσα στο γήπεδο της Δράμας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Κορυφαίες της ομάδας η άλτρια Μάρα Κουκούτση και η εμποδίστρια Άλκηστις Γεωργίου, όπου επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους κατακτώντας  την πρώτη θέση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.

Κορυφαίοι για άλλη μια φορά και οι πανελληνιονίκες Γιάννης Δουλγέρης στα 400μ και ο Ιάσωνας Θανόπουλος στο δίσκο,  όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Όμως μια επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι πολλά υποσχόμενοι  αθλητές:  Η Γιαννοπούλου Κων/να  με την 4η θέση στα 100μ., η Μάρκου Ματίνα με την 5η θέση στα στα 400μ., την Τσακίρη Χριστίνα στα 400μ., την Κρεμμύδα Φιλλίτσα την 5η θέση στο μήκος, την Μιχαηλίδου Λίνα επίσης στο μήκος,  τον Λεπίδα Γιώργο στα 100μ. και ο Στυλιανός Ντέμος στα 400μ. Να σημειωθεί επίσης και η 4η θέση στα 4χ100 Γυναικών με τις Κουκούτση-Γιαννοπούλου-Τσακίρη-Μάρκου.

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την Tsipteam του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και η νοοτροπία του, ότι όλοι είναι ίσοι μπροστά στην ίδια αφετηρία. Ανεξάρτητα από που προέρχονται, ποιο είναι το χρώμα τους, για όλους μετράει το ίδιο χρονόμετρο, η ίδια μεζούρα και ο καθένας του έχει να σπάσει τα δικά του όρια. Σε ένα κόσμο που φανατίζεται για το καθετί, ο στίβος δεν έχει φανατισμούς.  Ανασυγκρότηση δυνάμεων γιατί μόνο με συστηματική προπόνηση και με σωστή καθοδήγηση ξεπερνάς τον εαυτό σου και κατακτάς την πρωτιά και τελικά η προσπάθεια είναι που μετράει να γίνεσαι καλύτερος. Καλύτερος αθλητής, καλύτερος άνθρωπος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.