ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2019 - 20:11
ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ

Ανανέωσε την συνεργασία του με τρεις ο ΑΟ Αρσακείου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αθλητικός Όμιλος Αρσακείου
Ποδόσφαιρο

Ορέστης Χριστοφορίδης , Μεμέτ Αμέτ και Στέφανος Ιωάννου

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Μεμέτ Αμέτ, τον Ορέστη Χριστοφορίδη και τον Στέφανο Ιωάννου.

Ακολουθούν τα βιογραφικά τους:

Ο Μεμέτ Αμέτ γεννήθηκε το 1987 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ όπου πήρε και πρωτάθλημα, στην ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ όπου επίσης πήρε το πρωτάθλημα. Στα φοιτητικά χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ όπου και εκεί πήρε πρωτάθλημα, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την οποία και πάλι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΕΤΟΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και στον Α.Ο ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ. Στην επιστροφή του στα «πάτρια εδάφη» αγωνίστηκε στην ομάδα του ΜΥΣΤΑΚΑ, του ΔΟΚΟΥ, ξανά στον ΜΥΣΤΑΚΑ.

Ο Ορέστης Χριστοφορίδης γεννήθηκε το 1998. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΟΝ. Επίσης έχει αγωνισθεί και στην ομάδα του ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ.

Ο Στέφανος Ιωάννου γεννήθηκε το 1996. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρό στις Ακαδημίες ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ