ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2018 - 14:42
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Σε χωράφι έξω από τον Ροδίτη κατέληξε φορτηγό με μετανάστες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
παράτυποι μετανάστες
Διακίνηση

Προσπάθησε να διαφύγει 40χρονος διακινητής, κλεμμένο το όχημα

Σε χωράφι έξω από το Ροδίτη κατέληξε φορτηγό με μετανάστες, μετά από καταδίωξη αστυνομικών. Συνοριοφύλακες των Σαπών στο Μικρό Πιστό Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 40χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Ροδίτη, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα σε παρακείμενο αγρό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον διακινητή, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος κατηγορείται επίσης για κλοπή, πλαστογραφία και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, διότι  για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 4-9-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές, ενώ το οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ