ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΟΡΜΕΝΙΟΥ – ΑΡΔΑΝΙΟΥ

Πέντε μη νόμιμους μετανάστες διακινούσε 62χρονος αλλοδαπός

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
διακίνηση μεταναστών
Ελληνική Αστυνομία

Κατασχέθηκαν επίσης κατά την σύλληψή του και 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, στην Εθνική Οδό Ορμενίου -  Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 62χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παραχάραξη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 5 κινητά τηλέφωνα, 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.