ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η καταδίωξη από την Ροδόπη σταμάτησε στην γέφυρα του Νέστου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Καταδίωξη
διακίνηση παράνομων μεταναστών

Νεαρός και χωρίς δίπλωμα ο οδηγός 
 

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 21 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο και συνοδηγό τον 21χρονος, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Πλησίον της γέφυρα Νέστου το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου οδηγού - διακινητή περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.  Κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα