ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δύο υποθέσεις διακίνησης απασχόλησαν συνοριοφύλακες των Σαπών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Διακινητές
παράτυποι μετανάστες

Αλλοδαποί διακινητές με ΙΧ αυτοκίνητα

Δύο υποθέσεις διακίνησης απασχόλησαν αστυνομικούς στο νομό Ροδόπης. Στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 7/8-6-2019, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν έναν 21χρονο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη στις 10-6-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.  Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος κατηγορείται επίσης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Θα πάρουμε μέτρα και στοχευμένα μάλιστα,  αλλά στο προσεχές μέλλον,  εναντίον της Τουρκίας,  απεφάνθη ο βραδυκίνητος μηχανισμός της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής, για τις παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες στην αν