ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Δέκα παράτυπους μετανάστες προωθούσαν αλλοδαποί

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Μετανάστες
Συλλήψεις

Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, δέκα μετανάστες σε ένα αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν το πρωί της 30/12/18, στην Εγνατία Οδό (πλησίον των κόμβων Αλεξανδρούπολης και Μάκρης), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως διαπιστώθηκε, είχαν επιβιβάσει στο όχημα, λίγη ώρα νωρίτερα, από αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αλήθεια αυτή η παλιάς κοπής, παλαιοκομματική και αναχρονιστική επικοινωνιακή πολιτική,  που επιλέγουν τα κόμματα και ενόψει εκλογών κατακλύζουν την περιφέρεια,  με τα στελέχη να μας επισκέπτονται θαρρείς και