ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2019 - 12:25
ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

17χρονος είχε κλέψει τρία σπίτια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Κλοπές
Διάρρηξη
Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης
Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής

Και οι τρεις κλοπές διαπράχθηκαν την Τρίτη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις κλοπές από οικίες σε χωριό της Ροδόπης, που διαπράχθηκαν μεσημβρινές ώρες της 4-6-2019. Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουλίου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη διότι όπως προέκυψε, από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, διέρρηξαν τρεις οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, τρεις ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα είδη ένδυσης και σπιτιού. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 17χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα