ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γαστρονομία

AWAY BACKYARD EATALY SOPHISTICATED GASTROTEQUE

Σήμερα Πέμπτη όλοι οι δρόμοι σας οδηγούν στο AWAY για να γευτείτε το πιο παραδοσιακό και νόστιμο σούσι της περιοχής

17/05/2018 - 10:00
14 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Θετική η συμμετοχή από επιχειρηματίες της ΠΑΜ-Θ στην έκθεση, ελάχιστη η ανταπόκριση από την Ροδόπη

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σεργιαννίδης εκθέτει στο ευρύ κοινό τα προϊόντα του από τρούφα

12/05/2018 - 10:00
ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Για ένα διήμερο το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε σταθμό στον οινικό χάρτη της Ελλάδας 

25/04/2018 - 10:00
AWAY BACKYARD SOPHISTICATED GASTROTEQUE EATALY

Αυτό το καλοκαίρι προμηνύεται μαγικό συντροφιά με τα εξαιρετικά πιάτα, τα ευφάνταστα κοκτέιλ και την από καρδιάς φιλοξενία του AWAY
 

Την Παρασκευή 20/4 η αγαπημένη καλοκαιρινή αυλή της πόλης σας περιμένει / Κρατήσεις στο 6932 612 101
 

19/04/2018 - 10:00
AWAY THE NEW ERA

Μία βραδιά με 5 + 5 κοκτέιλ που δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ ξανά, από τους Άγγελο Ροϊάλα και Ιωάννη Ζαχόπουλο

Φωτογραφίες: Γιάννης Τσακλίδης

30/03/2018 - 11:00
AWAY THE NEW ERA

Μόνο για σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου από τις 21:00 στο AWAY θα βρείτε πέντε ειδικά διαμορφωμένα κοκτέιλ από τους διεθνώς βραβευμένους Άγγελο Ροϊάλα και Ιωάννη Ζαχόπουλο

Γιατί στο Away το κοκτέιλ είναι αληθινή τελετουργία - Κρατήσεις στο 693 261 2101

28/03/2018 - 11:00
ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

Με καλεσμένο τον μετρ του κρέατος Νίκο Κεχαγιά, και σεφ τον Αποστόλη Νικολή, οι πελάτες έκαναν ένα ακόμη γαστρονομικό ταξίδι

15/03/2018 - 11:00
ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ

Βραβευμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ο Νίκος Κεχαγιάς ωριμάζει το κρέας ειδικά για τα δικά σας γούστα

10/03/2018 - 11:00
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Από την Κυριακή 4 Μαρτίου και κάθε μέρα, στο καφέ-μπαρ-μπιστρό Μηδέν σας περιμένουν κορυφαία γλυκά σε ποιότητα και έμπνευση

Ο Διονύσης Αλέρτας δεν ήρθε απλώς στην Κομοτηνή για μία βραδιά - Άφησε πίσω τους έναν πλούσιο γαστρονομικό κατάλογο γλυκών

07/03/2018 - 11:00
ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Το γνωστό οινοποιείο Nico Lazaridi σε συνεργασία με τον σεφ Άλεξ Κυρτσαλίδη παρουσίασαν ένα μενού ...master chef με τέσσερα πιάτα και τέσσερα κρασιά

24/02/2018 - 11:00

Μικροκομοτηναίικα

Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014-2020,  εντάχτηκε το έργο της ανάπλασης και ανάπτυξης των τουριστικών υποδομών του οικοτουριστικού πάρκου Φαναρίου Ροδόπης,  π

Ημερολόγιο