ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Εστίαση

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ

Ο σεφ Δημήτρης Παναγιωτόπουλος στηρίζει την τοπική αγορά και τονίζει πως "ο κόσμος πρέπει να τρώει νόστιμο φαγητό"

16/06/2018 - 10:00
COSMOPOLITAN DRINK & DINE

Όταν το προσωπικό όραμα ενός ανθρώπου, μετουσιώνεται σε πραγματικότητα, και το δύσκολο ρόλο της πραγματοποίησης τον αναλαμβάνουν κορυφαίοι στο είδος τους άνθρωποι, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, τότε το αποτέλεσμα ονομάζεται La Corte. 

07/06/2018 - 10:00
Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Corte στα ισπανικά είναι το δικαστήριο, στα ιταλικά η αυλή, ο συνδυασμός αυτών των δύο μας φέρνει μπροστά με μία νέα εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα

02/06/2018 - 10:00
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το "Νησί" βρίσκεται στην "καρδιά" της Κομοτηνής και σας δροσίζει με γευστικά κοκτέιλ και καλοκαιρινή διάθεση

11/05/2018 - 10:00
Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

Το νέο μενού προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο και τσέπη, καθώς και pancakes για να γλύφετε τα δάχτυλά σας
 

05/05/2018 - 10:00
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ "ΣΕΛΙΔΑ"

Τα επτά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας γιόρτασε το μαγαζί, που ανακαινίστηκε εκ βάθρων και προσφέρει μία καινοτόμο επιλογή για την πόλη

20/04/2018 - 10:00
AWAY BACKYARD SOPHISTICATED GASTROTEQUE EATALY

Αυτό το καλοκαίρι προμηνύεται μαγικό συντροφιά με τα εξαιρετικά πιάτα, τα ευφάνταστα κοκτέιλ και την από καρδιάς φιλοξενία του AWAY
 

Την Παρασκευή 20/4 η αγαπημένη καλοκαιρινή αυλή της πόλης σας περιμένει / Κρατήσεις στο 6932 612 101
 

19/04/2018 - 10:00
AWAY THE NEW ERA

Μόνο για σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου από τις 21:00 στο AWAY θα βρείτε πέντε ειδικά διαμορφωμένα κοκτέιλ από τους διεθνώς βραβευμένους Άγγελο Ροϊάλα και Ιωάννη Ζαχόπουλο

Γιατί στο Away το κοκτέιλ είναι αληθινή τελετουργία - Κρατήσεις στο 693 261 2101

28/03/2018 - 11:00
ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Ακούσματα των δεκαετιών '80 και '90 στο φιλόξενο περιβάλλον του Scarlet Bar
27/03/2018 - 11:00
ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

Με καλεσμένο τον μετρ του κρέατος Νίκο Κεχαγιά, και σεφ τον Αποστόλη Νικολή, οι πελάτες έκαναν ένα ακόμη γαστρονομικό ταξίδι

15/03/2018 - 11:00

Μικροκομοτηναίικα

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς  και διαφορετικού τύπου ευαισθησίες και αντανακλαστικά,  υπήρξαν στην αντιμετώπιση του προβλήματος της πτώσης της γέφυρας στην Καβάλα,  σε αντιπαράθεση, τηρουμένων των αναλογι