ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Ξεκίνησε η εκλογική μάχη στο ΕΒΕΡ - Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΕΡ
Αντώνης Γραβάνης
Γιάννης Κιλτσίκης
Εκλογές

Εκλογές στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, με δύο υποψηφίους προέδρους

Δήμος Μπακιρτζάκης

Χθες Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η εκλογική μάχη για την προεδρία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, με τους δύο υποψήφιους προέδρους να κάνουν κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή.


Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στο τέλος της ημέρας θα έχουμε τα αποτελέσματα για το νέο πρόεδρο του ΕΒΕΡ. Θα είναι ο Γιάννης Κιλτσίκης ή ο Αντώνης Γραβάνης; Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής, παραμόνο ότι και οι δύο υποψήφιοι προσδοκούν σε μία μεγάλη συμμετοχή, η οποία και θα δυναμώσει τη "φωνή" του Επιμελητηρίου προς τα κεντρικά.


Κληθείς να σχολιάσει την πρώτη εικόνα από την εκλογική αναμέτρηση, φιλοξενήθηκε στο ράδιο Χρόνος 87,5 fm ο επικεφαλής του συνδυασμού "Συμφωνία Ανασυγκρότησης" Αντώνης Γραβάνης. "Η εικόνα μέχρι στιγμής είναι πως η προσέλευση είναι ικανοποιητική. Πρέπει όσο το δυνατό περισσότεροι επιχειρηματίες να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στο επιμελητήριο, γιατί η δύναμη των επιχειρηματιών είναι η μεγάλη φωνή του Επιμελητηρίου", δήλωσε μεταξύ πολλών ο κος Γραβάνης και διαπίστωσε ότι "οι επιχειρηματίες της πόλης έχουν πλέον την ανάγκη για ένα ισχυρό επιμελητήριο, κι αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε".


Επίσης κληθείς να καταθέσει το πρώτο του σχόλιο για την εκλογική αναμέτρηση, φιλοξενήθηκε στο ράδιο Χρόνος 87,5fm ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας "Μαζί από το χθες στο αύριο" Γιάννης Κιλτσίκης. "Υπάρχει αρκετή προσέλευση. Το κλίμα είναι πολύ καλό, γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους υπόλοιπους υποψηφίους", δήλωσε μεταξύ πολλών ο κος Κιλτσίκης και διαπίστωσε ότι "έχουμε θέση έναν στόχο, να έρθουν να ψηφίσουν όσο το δυνατό περισσότεροι, γιατί η συμμετοχή είναι αυτή που δίνει δύναμη στο Επιμελητήριο".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού