ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 24 Μαΐου, 2017 - 11:00
ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Τροχαίο με αγροτικό και επαγγελματικό φορτηγό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροχαίο
Αυτοκίνητα
Ζημιές
Κομοτηνή

Χωρίς τραυματίες, με υλικές ζημιές 

Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται το τροχαίο υλικών ζημιών που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαΐου στην περιοχή του ΟΑΕΔ Κομοτηνής. Ένα αγροτικό όχημα με καρότσα που οδηγούσε συμπολίτης μας προσέκρουσε πάνω σε επαγγελματικό φορτηγό της ποτοποιίας Παπάζογλου.  


Ο άνδρας που οδηγούσε το αγροτικό όχημα δεν ανέκοψε την πορεία του αυτοκίνητού του, όπως όφειλε αφού προτεραιότητα είχε το άλλο όχημα, με συνέπεια να προσκρούσει πάνω σε αυτό. 


Ο άνδρας εμφανώς σοκαρισμένος βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς τραύματα και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. 


Το αγροτικό όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές στη μηχανή με συνέπεια να τεθεί εκτός λειτουργίας και τελικά να ανελκυθεί από όχημα οδικής βοήθειας. Όσο για το επαγγελματικό φορτηγό της ποτοποιίας ευτυχώς κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε. 


Παρόλα αυτά το φορτηγό υπέστη ζημιές στο πλάγιο μέρος του. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης που μερίμνησε, ώστε το δρομολόγιο των μεταφερόμενων προϊόντων να συνεχιστεί κανονικά και αυτά να φτάσουν στους αποδέκτες τους. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ