ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στις φλόγες τυλίχθηκε μονοκατοικία στην Κομοτηνή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φωτιά
Κομοτηνή
μονοκατοικία

Τις πρώτες απογευματινές ώρες φωτιά ξέσπασε σε μικρό σπίτι κοντά στην οδό Ζυμβρακάκη

Σειρήνες ακούστηκαν τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης 28/2 στην Κομοτηνή. Στην ευρύτερη περιοχή της οδού Ζυμβρακάκη, και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Προξένου Ασκητού και Λέοντος Σοφού, μικρή μονοκατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στο σημείο επενέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε άντρα ο οποίος διέμενε στο σπίτι, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα επανδρωμένο πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής. Συνολικά επιχείρησαν τουλάχιστον τρία επανδρωμένα υδροφόρα της Πυροσβεστικής, καταφέρνοντας την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Η μικρή μονοκατοικία, όμως, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ασφαλώς, τόσο τα αίτια της φωτιάς όσο και οι ζημιές καθαυτές διερευνώνται αρμοδίως. Κατά την επιχείρηση παρόντες ήταν και αστυνομικοί, ενώ έντρομη η γειτονιά παρακολούθησε την επιχείρηση. Κατά πληροφορίες που παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, κατά την διάρκεια της φωτιάς, τα πρώτα λεπτά, ακούστηκαν εκρήξεις από το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.