ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΗ ΝΥΜΦΑΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

"Σώζοντας" το ράδιο Χρόνος 87,5 fm

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ράδιο Χρόνος
Ραδιόφωνα

Τι συμβαίνει πίσω από τα μικρόφωνα και πως επιδιορθώνονται οι βλάβες που προκύπτουν στη διάρκεια της χρονιάς

Διονύσης Βοργιάς

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως φτάνει ο ήχος του ραδιοφώνου, στα αυτοκίνητα, τα ραδιόφωνα, τα κινητά σας; Τα πάντα ξεκινούν από ...το όρος Νυμφαία, εκεί όπου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ροδόπης έχουν τα μηχανήματά τους, από τα οποία και "αναπαράγεται" το σήμα.


Νομοτελειακά, αυτό σημαίνει πως αν σημειωθεί μια σοβαρή βλάβη, παραδείγματος χάρη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η οποία δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί από το στούντιο, το επιτελείο του "Χρόνου", σπεύδει άμεσα μέχρι τη Νυμφαία. Αυτό συμβαίνει ό,τι ώρα προκύψει η βλάβη, με κρύο, ζέστη, βροχή ή χιόνι, προκειμένου να επανέλθει το σήμα!


Φυσικά, η παραπάνω διαδικασία, εκτός από τις ανάλογες τεχνικές γνώσεις που απαιτεί, προϋποθέτει και την ανάβαση στη Νυμφαία, σε ένα δρόμο όπου δοκιμάζονται οι οδηγικές μας ικανότητες αλλά και οι αντοχές των αυτοκινήτων μας.
Όλα αυτά για το ράδιο Χρόνος 87,5fm που αγαπάτε!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί