ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ N.O.S. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ CAFFE BAR ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Scarlet Bar: Η νέα εποχή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Scarlet Bar
Βενιζέλου
Ανακαίνιση

Βγαλμένο από τη δεκαετία του 1950, με αισθητική και το ζεστό ύφος της εποχής, το νέο ανακαινισμένο Scarlet άνοιξε μετά 
από διάστημα σχεδόν ενός μήνα, την Τετάρτη 7 Σεπτεβρίου

Το γνωστό bar της Βενιζέλου, περνάει σε άλλη εποχή, σε μία εποχή ωριμότητας, δημιουργώντας το δικό του χαρακτήρα. Ο interior designer Νίκος Νικάκης, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του project που του ανατέθηκε από τους ιδιοκτήτες Αντώνη Κουτσούμπα και Μανώλη Περδίκη. «Θέλαμε να κάνουμε ένα χώρο ζεστό, οικείο, να φέρνει μία αίσθηση σπιτιού. Επιλέξαμε σαν κυρίαρχα υλικά τον μπρούτζο, το ξύλο και το λευκό μάρμαρο όπως και το στοιχείου του γυαλιού και της πορσελάνης, ενώ χρησιμοποιήσαμε χρωματικές αντιθέσεις ήπιες και ξεκούραστες. Δημιουργήσαμε ένα χώρο που ο καθένας θα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του», σχολιάζει. 


Η ανακαίνιση του Scarlet ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου όπου και άνοιξε. «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι, και ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, φαίνεται ότι ο κόσμος το αγκάλιασε» σημειώνει ο Αντώνης Κουτσούμπας, εκ των ιδιοκτητών. Νέο menu με fingerfoods και επιλεγμένα πιάτα προστίθεται στο menu του Scarlet κλείνοντας το μάτι και σε ένα διαφορετικό κοινό. Σταθερή αξία του ο καφές του, εκλεκτής ποικιλίας Dimello, για τους πρωινούς, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε τόσο στην κάβα όσο και στην μουσική, την οποία επιμελείται προσωπικά ο δεύτερος εκ των ιδιοκτητών του Μανώλης Περδίκης. 


«Ο χαρακτήρας ενός χώρου δημιουργείται από ένα συνδυασμό παρεχόμενων υπηρεσιών και έμψυχου δυναμικού. Πλέον έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο από άποψη αισθητικής, αναπτύξαμε εκ νέου τις παρεχόμενες υπηρεσίες και φυσικά έχουμε μία εξαιρετικά ικανή ομάδα ανθρώπων που εργάζεται καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη την παραμικρή λεπτομέρεια. Από τη μουσική, τον καφέ, την άνεση, την αισθητική, για εμάς όλα παίζουν ρόλο και ο κόσμος δείχνει ότι εκτιμάει και ξεχωρίζει το καλό» σημειώνει ο κ. Περδίκης. 


Το Scarlet μπορείς να το αγγίξεις, το νοιώθεις δικό σου από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι ένας απρόσωπος χώρος, ένα καφέ της σειράς. Τα πάντα έχουν λόγω ύπαρξης, και η κάθε λεπτομέρεια δένει αρμονικά με το σύνολο. Για την κατασκευή του εργάστηκαν εντατικά πλήθος επαγγελματιών από την Κομοτηνή, «Ήταν προσωπική μου επιλογή να δουλέψω με ανθρώπους της αγοράς της πόλης μας, για ακόμη μία φορά, και με χαρά μου είδα ότι όλοι ανταποκρίθηκαν στο έπακρο, και ο καθένας του υπερέβαλε εαυτόν για να μπορέσουμε να μείνουμε πιστοί στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε. Χαρακτηριστικά να αναφέρω τους Μαυρίδη Βαλάντη και τη Mavridis Surfaces, τον αδελφό μου Χρήστο Νικάκη και την  “Interno Di Casa”, τον  Άρη Σαΐτη στις γυψοσανίδες, τον Μαρίνο Πανταζή στα ηλεκτρολογικά και πόσους άλλους συνεργάτες που όλοι τους βοήθησαν στο να έχουμε το αποτέλεσμα αυτό» αναφέρει ο κ. Νικάκης. 


Επισκεφθείτε το Scarlet, επί της Βενιζέλου στον αριθμό 44. Σταθείτε ένα λεπτό να το θαυμάσετε, και μετά απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί